Σόμμερ: «Έχω τα παιδιά μου, τη γυναίκα μου και το σπίτι μας. Όλα αυτά είναι το παν για έναν άνθρωπο»

O Κώστας Σόμμερ σε μια εκ βαθέων συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» μίλησε με τα πιο φωτεινά λόγια για την οικογένειά του και δεν έκρυψε την ευλογία που νιώθει για την οικογενειακή ευτυχία που βιώνει με τη σύζυγό του Βαλεντίνη Παπαδάκη και τα 2 τους παιδιά.

 «ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ‘’ΣΥΖΥΓΟΣ’’ ΚΑΙ ‘’ΜΠΑΜΠΑΣ’’ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ 100%»

«Οι λέξεις ‘’σύζυγος’’ και ‘’μπαμπάς’’ με χαρακτηρίζουν 100%. Μου αρέσει το οικογενειακό κομμάτι αλλά και το κομμάτι της αυτοδιοίκησης. Είμαι αρκετά καλά. Έχω τα παιδιά μου, τη γυναίκα μου και το σπίτι μας. Όλα αυτά είναι το παν για έναν άνθρωπο».

Όπως είπε, τον ελεύθερο χρόνο τους ό,τι κάνουν είναι με τα παιδιά.

«Η έξοδός μας με την Βαλεντίνη είναι να πίνουμε μια μπύρα όσο τα παιδιά παίζουν στην παιδική χαρά. Στην αρχή δεν μας έλειπε με την Βαλεντίνη να βγαίνουμε οι δυο μας χωρίς τα παιδιά, μέχρι που νιώσαμε την ανάγκη να το κάνουμε».

Ο Κώστας Σόμμερ είπε πως όταν πάνε μια βόλτα με τα παιδιά, για να κατέβουν από το αυτοκίνητo θέλουν ένα τέταρτο.

“Ευτυχώς που έκανα παιδιά σε αυτή την ηλικία γιατί έχω τις εμπειρίες μου και νιώθω ‘’γεμάτος”

«Δεν μου λείπει καθόλου να βγω μια βόλτα μονός μου, χωρίς τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Ευτυχώς που έκανα παιδιά σε αυτή την ηλικία γιατί έχω τις εμπειρίες μου και νιώθω ‘’γεμάτος’’. Σε ηλικία 15 ετών ξεκίνησα να κάνω διαφημιστικά και με αναγνώριζαν στο σχολείο, στη γειτονιά. Έτσι, δεν μου ήρθε απότομα η αναγνωρισημότητα στην πορεία».tilestwra