Σоκ στο Περιστέρι: Άγρıος ξuλоδαρμός μιας 14χρονnς από 3 σuμμαθήτριές της – Τραβοúσαν και βiντεο με τα κινnτά τους

Ακόμη ένα περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού μεταξύ ανηλίκων είδε το φως της δημοσιότητας, αυτή την φορά σε Γυμνάσιο στο Περιστέρι.

Θύμα μια 14χρονη που δέχθηκε επίθεση από συμμαθήτριές της στο Περιστέρι και όπως φαίνεται στο βίντεο του Star είναι πεσμένη στο έδαφος και δέχεται επίθεση από 3 συμμαθήτριες της στο προαύλιο του σχολείου.

Δείτε το βίντεο

Το ένα κορίτσι κρατούσε την μαθήτρια για να μη σηκωθεί και η φίλη της την έσερνε από τα μαλλιά, τη χτύπαγε και της έριχνε γροθιές στην πλάτη. Όταν προσπάθησε η 14χρονη να ξεφύγει, δέχθηκε δυνατές κλωτσιές στα πόδια.

«Αυτή τη στιγμή φοβάμαι και για τη ζωή του παιδιού μου… εφόσον έφτασαν σε αυτό το σημείο μπορεί να κάνουν και τίποτα χειρότερο. Εδώ μιλάμε για επικίνδυνα παιδιά. Για ασήμαντη αφορμή… κάποιοι το παίζουν αρχηγοί μέσα στο σχολείο» δήλωσε ο πατέρας της μαθήτριας.

«Πήγαμε στο “ΠΑΙΔΩΝ” την εξέτασε γιατρός, έκανε αξονική… είχε πονοκέφαλο από τα χτυπήματα στο κεφάλι… στο σώμα είχε κάτι εκδορές. Μετά την αστυνομία δεχόταν απειλητικά μηνύματα ότι “θα σε αποτελειώσουμε και τέτοια…».

Τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης παρακολούθησαν δεκάδες μαθητές και μάλιστα τραβούσαν και βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα, αντί να προσπαθήσουν να τις χωρίσουν.

Η αστυνομία που κλήθηκε στο σημείο του περιστατικού συνέλαβε τις 3 μαθήτριες και τις οδήγησε στο τμήμα, με τους γονείς του θύματος να υποβάλουν μήνυση

Το πρωί γονείς συγκεντρώθηκαν έξω από το Γυμνάσιο στο Περιστέρι για να διαμαρτυρηθούν για τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά βίας.

«Μεγάλη ανησυχία υπάρχει στην ελληνική αστυνομία. Έχουμε σαφή πλέον αύξηση της παιδικής εγκληματικότητας η οποία ξαφνικά μετατρέπεται σε σκληρή. Όλες οι ενέργειες της αστυνομίας είναι σε συνάρτηση και με άλλα υπουργεία και να βρουν λύσεις…» ανέφερε ο ειδικός Αστυνομικός Διοικητής ΜπαλάσκαςΠηγή: tilestwra