Σuναγερμός για τον «Δράκο των Εξαρχείων» – Άφαντος ο άντρας που έκανε τέταρτη απόπεıρα βıασμού  

Εξάρχεια: Οι κάμερες ασφαλείας δείχνουν στους αστυνομικούς τον «δράκο» – Νέο βίντεο ντοκουμέντο

Την ίδια ώρα που οι αστυνομικοί σαρώνουν τα Εξάρχεια για να εντοπίσουν τον άνδρα που μέσα σε διάστημα δύο ημερών έχει επιτεθεί σε τρεις γυναίκες, μεταξύ των οποίων και σε μια ανήλικη, οι κάτοικοι της περιοχής είναι ανάστατοι και σκέφτονται να ξεκινήσουν κι οι ίδιοι περιπολίες για τον «δράκο».

Το μεσημέρι της 18ης Νοεμβρίου ο «δράκος» πραγματοποίησε το πρώτο του χτύπημα με στόχο ένα 13χρονο κοριτσάκι στην οδό Βαλτετσίου στα Εξάρχεια, ενώ δύο ημέρες αργότερα και σε διάστημα μικρότερο των 10 λεπτών επιτέθηκε σε δύο γυναίκες.

Στις 07:15 το πρωί της 20ης Νοεμβρίου ο άγνωστος δράστης έβαλε στο μάτι μια 29χρονη που κινούταν στη συμβολή των οδών Εμμανουήλ Μπενάκη και Νικηταρά.

Ο άνδρας με τις αρρωστημένες διαθέσεις ακινητοποίησε την γυναίκα και προέβη σε γενετήσιες πράξεις. Η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει, ενώ ο ίδιος δεν πτοήθηκε και λίγα μέτρα πιο κάτω όρμησε σε μια 27χρονη. Κι αυτή η γυναίκα κατάφερα να τον αντιμετωπίσει και να καταγγείλει τον δράστη στις αστυνομικές αρχές.

Οι άνδρες του τμήματος Ασφαλείας των Εξαρχείων, έχοντας στα χέρια τους υλικό από τις κάμερες της περιοχής αποτυπώνονται οι κινήσεις του “δράκου”, τις καταθέσεις των θυμάτων αλλά και πληροφορίες από κατοίκου της περιοχής προσπαθούν να συνθέσουν όλα τα κομμάτια του παζλ και να φτάσουν στον εντοπισμό του δράστη.

Οι κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για άνδρα μετρίου αναστήματος και ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα. Παράλληλα αναφέρουν ότι μιλάει σπαστά ελληνικά και φοράει φόρμες.

Μάλιστα όπως αναφέρουν στο newsit.gr κάτοικοι της οδού Ζωοδόχου Πηγής δεν αποκλείουν να δημιουργήσουν κάποιες ομάδες που περιπολούν στην περιοχή προκειμένου να προστατεύσουν γυναίκες και μικρά παιδιά.

Νέο βίντεο ντοκουμέντο

Το Live News φέρνει στο φως της δημοσιότητας νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση του «Δράκου των Εξαρχείων». Το βίντεο ντοκουμέντο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το MEGA απεικονίζει την τέταρτη επίθεση του «Δράκου των Εξαρχείων».

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο, ο άντρας – που φοράει την ίδια βερμούδα, όπως είχαν περιγράψει τα θύματά του, αλλά διαφορετικό μπουφάν – βρίσκεται στην είσοδο της πολυκατοικίας και περιφέρεται. Λίγο πιο πέρα διακρίνεται μία γυναίκα.

Στη συνέχεια ο άνδρας επιτίθεται στην γυναίκα, η οποία αντιδρά και βάζει τις φωνές, με τον «Δράκο των Εξαρχείων» να τρέπεται σε φυγή.

Δείτε το βίντεοΤο διαβάσαμε ΕΔΩ