Τάσος Χαλκιάς: Η γοητευτική ηθοποιός σύζυγός του, τα 49 χρόνια ευτυχισμένου γάμου και τα 2 παιδιά

Ο Τάσος Χαλκιάς αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, με τη συμμετοχή του μάλιστα στη σειρά “Παγιδευμένοι” του ΑΝΤ1 να τον καθιστά ακόμα πιο αγαπητό στο τηλεοπτικό κοινό. Ο ίδιος διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ και επικεντρώνεται κυρίως στην επαγγελματική του σταδιοδρομία, αποφεύγοντας τα φώτα της δημοσιότητας. Εν τούτοις, οι εμφανίσεις του με τη σύζυγό του είναι σπάνιες, παρόλο που είναι μαζί εδώ και 48 χρόνια.

Τάσος Χαλκιάς: Ποια είναι η σύζυγος του;

Τάσος Χαλκιάς και Πένυ Παπουτσή έχουν συνδέσει τις ζωές τους από το μακρινό έτος 1974 και απολαμβάνουν μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή, αφού απέκτησαν και δυο παιδιά. Πρόσφατα, ο Τάσος Χαλκιάς εμφανίστηκε σε μια συνέντευξη στη δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, με τίτλο “Καλύτερα δεν γίνεται”. Στη συνέντευξη αυτή, αναφέρθηκε σε πολλά θέματα, μεταξύ των οποίων και για την αγαπημένη του σύζυγο.

Τα όσα μοιράστηκε:

«Δεν ξέρω αν τότε οι γυναίκες ήρθαν πιο κοντά στην δική μου φυσιογνωμία ή τη φάτσα μου μέσω του “Love Sorry”, αλλά δεν είχα ποτέ παράπονο από κανέναν. Ήμουν παντρεμένος. Η γυναίκα μου είναι ένα καλούπι που μια φορά βγήκε στον κόσμο και δεν θα ξαναβγεί. Η λέξη ζήλια δεν υπάρχει για αυτή, υπάρχουν πολύ διαφορετικά πράγματα τα οποία την καλύπτουν και αυτό δεν υπάρχει», είχε αναφέρει ο δημοφιλής ηθοποιός.

Σε άλλη συνέντευξή του, είχε πει για τη σύζυγό του: «Για μένα η Πένυ είναι σύζυγος, φίλη, συνεργάτης, μητέρα των παιδιών μου, τα βήματά μου στο θέατρο, η οικογένεια. Μας ενώνουν πολλά όλα αυτά τα χρόνια. Δουλέψαμε μαζί και μαζί παλεύουμε και τις αναποδιές. Την ευχαριστώ γιατί με στηρίζει και υπερασπίζεται τις επιλογές μου».

Ακολουθούν φωτογραφίες:

tilestwra