Τέλoς η Ελένη Μενεγάκη από τo MEGA: Το κανάλι που τη δıεκδικεί και η πρóταση

Έρχονται τα πάνω κάτω για την Ελένη Μενεγάκη στα επαγγελματικά της. Το καλοκαίρι και συγκεκριμένα τον Ιούνιο λήγει το συμβόλαιο τριών ετών με το MEGA για την μεσημεριανή εκπομπή που παρουσιάζει. Μυστήριο λοιπόν επικρατεί σχετικά με τα επόμενα βήματα της στην τηλεόραση.

Τι λέει το ρεπορτάζ

Αναλυτικό ρεπορτάζ μετέφερε η εκπομπή Super Κατερίνα στον ALPHA και συγκεκριμένα ο Χάρης Λεμπιδάκης, αποκαλύπτοντας ποιο κανάλι την θέλει στην ομάδα του.

Η λήξη του συμβολαίου της Μενεγάκη με το MEGA και τα επόμενα βήματα

Όπως ειπώθηκε τον Ιούνιο που ολοκληρώνεται και η τηλεοπτική σεζόν, λήγει το συμβόλαιο που είχε υπογράψει η παρουσιάστρια με τον σταθμό της Συγγρού. Οι φήμες λοιπόν, θέλουν την Ελένη να έχει δεχτεί πρόταση από τον ΣΚΑΙ. Από την άλλη ωστόσο στο MEGA υπάρχουν σκέψεις για να παρουσιάζει βραδινή εκπομπή, ανανεώνοντας έτσι το συμβόλαιο της.

Όπως επίσης αναφέρουν φήμες, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου – μετά το οριστικό φινάλε της μεσημεριανής εκπομπής της Μενεγάκη – πρόκειται να μετακομίσει στο MEGA και να αναλάβει την μεσημεριανή ζώνη στη θέση της. Ο ίδιος μάλιστα σε πρόσφατες δηλώσεις του στην ραδιοφωνική του εκπομπή, ούτε διέψευσε αλλά ούτε και επιβεβαίωσε κάτι σχετικά.

tilestwra