Τέμπη: Παραμένει διασωληνωμένος ο 21χρονος Γεράσιμος – Σκέψεις για μεταφορά στις ΗΠΑ

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει από την 1η Μαρτίου ο 21χρονος, μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού από το μοιραίο τρένο στα Τέμπη

Διασωληνωμένος σε σταθερή κατάσταση παραμένει ο 21χρονος Γεράσιμος, μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού από το μοιραίο τρένο στα Τέμπη που στοίχισε τη ζωή σε 57 άτομα τον περασμένο Μάρτιο.

Μεγάλη προσπάθεια να κρατηθεί στη ζωή δίνει από την 1η Μαρτίου, 0 21χρονος φοιτητής που φέρεται να εκτοξεύτηκε στα χωράφια, όπου εκεί εντοπίστηκε αναίσθητος από τους διασώστες. Ο 21χρονος πολυτραυματίας επέστρεφε στη Θεσσαλονίκη, όπου σπουδάζει.

Τέμπη: Σκέψεις για μεταφορά του σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στις ΗΠΑ

Πριν από λίγους μήνες και συγκεκριμένα τον Ιούνιο ο 21χρονος Βολιώτης μεταφέρθηκε σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στο Ανόβερο της Γερμανίας, από όπου, όμως επέστρεψε εξαιτίας μυκητιακής μόλυνσης. Από εκείνη την ημέρα, νοσηλεύεται και πάλι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, υπάρχουν σκέψεις από την οικογένεια, ώστε να μεταφερθεί ο νεαρός επιζών του πρώτου βαγονιού σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στις ΗΠΑ.

Αισιόδοξος ο δικηγόρος της οικογένειας

Το κατώφλι του ειδικού εφέτη ανακριτή πέρασε χθες το μεσημέρι ο δικηγόρος της οικογένειας του 21χρονου, Λουκάς Αποστολίδης, ώστε να ενημερωθεί για τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση των Τεμπών.

«Η επίσκεψή μου στον εφέτη ανακριτή και τον εισαγγελέα γίνεται για δύο θέματα. Το πρώτο θέμα είναι η ολοκλήρωση των προανακριτικών πράξεων σε έναν ορίζοντα χρόνου που πιστεύω μέχρι τέλος του χρόνου να έχει ολοκληρωθεί η προανακριτική διαδικασία. Το δεύτερο θέμα αφορά την υπόθεση, αν θα φτάσει την άνοιξη ή το καλοκαίρι στην αίθουσα, θα πρέπει να υπάρχουν και πρακτικά ζητήματα να αντιμετωπιστούν διότι υπάρχουν οι κατηγορούμενοι και οι δικηγόροι ταυτόχρονα» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε ότι και από την έρευνα της ευρωπαϊκής εισαγγελίας υπάρχουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα που φτάνουν μέχρι και την κορυφή της πολιτικής ηγεσίας για το πώς χειρίστηκαν τα οικονομικά δεδομένα.

Ο ίδιος χαρακτήρισε την υπόθεση «δίκη- ρεκόρ» επιδεικνύοντας την αισιοδοξία ότι πολύ γρήγορα θα φτάσει στο ακροατήριο.

tilestwra