Τατιάνα Στεφανίδου για Σία Κοσιώνη: «Να πρέπει να παρουσιάσεις ένα τέτοιο αποτέλεσμα για τον άντρα σου, δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση της»

Την αντίδραση της Σίας Κοσιώνη μετά την ήταν του συζύγου της, Κώστα Μπακογιάννη, στις αυτοδιοικητικές εκλογές σχολίασε μέσα από την εκπομπή της στον Alpha, η Τατιάνα Στεφανίδου.

Η παρουσιάστρια του «T-live» μεταξύ άλλων ανέφερε πως δεν θα ήθελε να είναι στη θέση της Σίας Κοσιώνη και να πρέπει να ανακοινώσει ότι ο σύζυγός σου έχει υποστεί αυτό το πολιτικό σοκ!

Όσα είπε η Τατιάνα Στεφανίδου για την Σία Κοσιώνη

«Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να κάνεις ζωντανή εκπομπή και να μαθαίνεις ότι ο σύζυγός σου έχει υποστεί αυτό το πολιτικό σοκ γιατί υποτίθεται ότι ήταν το φαβορί. Δεν είναι μόνο ότι δεν βγήκε έχουν και 11 μονάδες διαφορά… Είμαι στην τηλεόραση σε ζωντανές εκπομπές 27 – 30 χρόνια, δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση της πω πω… Να παρουσιάζεις δηλαδή live εκπομπή, εκλογική βραδιά και να πρέπει να παρουσιάσει το αποτέλεσμα για τον άντρα σου και ένα τέτοιο αποτέλεσμα… δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση της” σχολίασε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Δείτε το βίντεο

tilestwra