«Τα έχω οργανώσει όλα»: Η επιθυμία της Μαίρης Χρονοπούλου για την κηδεία της

Ανείπωτη θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο προκαλεί η είδηση πως η αγαπημένη ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σήμερα το μεσημέρι.

Η Μαίρη Χρονοπούλου σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει πως έχει ετοιμάσει τα πάντα για την κηδεία της, γνωρίζοντας πως το τέλος της φτάνει εκφράζοντας ταυτόχρονα τις επιθυμίες της για εκείνη την ώρα που τελικά έφτασε. Η αγαπημένη ηθοποιός έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 90 χρόνων, μετά από ατύχημα που της συνέβη πριν λίγες μέρες πέφτοντας από τις σκάλες.

Τα έχω οργανώσει όλα

«Έρχεται. Τα έχω οργανώσει όλα. Πιστεύω αιρετικά. Εμένα δεν θα με πάνε στην εκκλησία να ακούσω εκείνες τις φρικτές λέξεις. Ο δικός μου πνευματικός θα πει τις προσευχές που λέω εγώ κάθε βράδυ και όσα έχω διαλέξει και μετά θα με κάψουν, θέλω να πιστεύω ότι θα έχω την πιο πλούσια κηδεία του κόσμου. Ζήτησα από την αγαπημένη μου φίλη Ευανθία Ρεμπούτσικα μία χάρη, νο μου γράψει ένα μικρό ρέκβιεμ μουσικό. Θα έρθει στην Ριτσώνα και με το υπέροχο κόκκινο βιολί της θα μου παίξει αυτό το κομμάτι πριν από την καύση. Αισθάνομαι αυτοκράτειρα με αυτό και μου αρέσει».

H αγαπημένη ηθοποιός είχε σχεδιάσει τα πάντα για το τέλος της

Τι δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας για την κηδεία της Μαίρης Χρονοπούλου

«Δεν νομίζω να γίνει κηδεία, δεν ήθελε. Τουλάχιστον από όσο μας είχε πει. Έχει αφήσει τις επιθυμίες της γραπτώς. Νομίζω δεν θα γίνει κηδεία».

tilestwra