Τα είπε όπως κανείς άλλος: Απίστευτη οργή Μαμαλάκη για τον θάνατο του Αντώνη

«Αυτούς τους μάγκες θα ‘πρεπε να τους ξεριζώσουν την πέτσα με τανάλια. Είναι σαν να σκότωσαν ένα απροστάτευτο παιδάκι. Με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ αυτό»

Ο Ηλίας Μαμαλάκης μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και νοσηλεύτηκε σχεδόν ένα μήνα.

Μεταξύ άλλων ο γνωστός μάγειρας ξέσπασε για τον φόνο του Αντώνη Καργιώτη στο λιμάνι του Πειραιά όταν πήγε να επιβιβαστεί στο Blue Horizon.

«Αυτό που έγινε ήταν φόνος. Με το κύρος ότι είσαι πλήρωμα του δίνεις μια σπρωξιά και τον πετάς στη θάλασσα; Και δεν κάνεις και τίποτα; Είναι φόνος!».

«Αυτούς τους μάγκες θα ‘πρεπε να τους ξεριζώσουν την πέτσα με τανάλια. Είναι σαν να σκότωσαν ένα απροστάτευτο παιδάκι. Με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ αυτό. Δεν είναι εύκολα πράγματα. Μπορεί να μην τον είχα συναντήσει ποτέ τον άνθρωπο αλλά τόση αδικία ρε παιδί μου;», τόνισε ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία του ανέφερε:

«Δεν είμαι πολύ προσεκτικός και ξανάπιασα το περσινό μικρόβιο. Μου το θεράπευσαν, βρήκαν κι άλλες… αμαρτίες, ξαναμπήκα στο νοσοκομείο, τις έκανα κι αυτές καλά και πριν από μία βδομάδα βγήκα. Πλέον είμαι σε αποθεραπεία και είμαι πολύ καλά».

«Το να μείνεις πολύ καιρό σε ένα νοσοκομείο, όσο και να σε φροντίσουν οι δικοί σου άνθρωποι, η ψυχολογία σου πέφτει. Μένεις μόνος το βράδυ, βλέπεις ένα ταβάνι κίτρινο. Όλα τα κακά που έχεις περάσει στη ζωή σου σού έρχονται στο κεφάλι. Αυτό είναι πολύ αρνητικό», εξομολογήθηκε.

«Δεν το σκέφτηκα ούτε μία στιγμή ότι μπορεί να πεθάνω. Ήταν η πρώτη φορά που έπαθα μία ψυχολογική σύγχυση. Έχω κάνει εγχείρηση στο κρανίο, στην καρδιά, στα γόνατα, είμαι βιονικός γενικά αλλά ποτέ δεν φοβήθηκα», είπε ο Ηλίας Μαμαλάκης.tilestwra