Τα 3 ζώδια που είναι οι καλύτεροι σύντροφοι, με σειρά κατάταξης

Η συμβατότητα μεταξύ των ζωδίων ήταν πάντα μεγάλο θέμα συζήτησης.

Ένα από πιο συνηθισμένα ζητήματα που καλείται να λύσει η αστρολογία είναι ταταιριάσματα των ζωδίων. Ταιριάζουν τελικά τόσο πολύ οι Σκορπιοί με τους Αιγόκερους; Ισχύει ότι, αν ο Υδροχόος συναντηθεί με τον Καρκίνο, θα έρθει η μεγάλη καταστροφή; Με αυτούς τους επικοινωνιακούς Διδύμους τι συμβαίνει; Είναι τόσο άπιστοι όσο λένε;

Εσύ, το ήξερες ότι σύμφωνα με την αστρολογία υπάρχουν τρία ζώδια που φημίζονται ότι είναι οι καλύτεροι σύντροφοι σε μια σχέση; Κι όμως, υπάρχει λίστα με σειρά κατάταξης.

Τα 3 ζώδια που είναι οι καλύτεροι σύντροφοι, με σειρά κατάταξης

Λέων

Οι Λέοντες είναι συνήθως παθιασμένοι, γεμάτοι ενθουσιασμό και δημιουργικότητα. Αυτό το σαγηνευτικό ζώδιο είναι γνωστό για τη ζεστασιά του, τις ευγενικές του χειρονομίες αλλά και τη γενναιοδωρία του. Αγαπά με πάθος το ταίρι του, είναι στοργικός, δοτικός και κάνει πολλά δώρα στον σύντροφό του. Η πίστη του είναι βαθιά και δεν πρόκειται να προδώσει ποτέ την εμπιστοσύνη σου. Αυτό το ζώδιο υποστηρίζει και προστατεύει το ταίρι του όσο κανένα άλλο.

Κριός

Εκφράζει την αγάπη του με κάθε τρόπο και είναι προστατευτικός με το ταίρι του. Ερωτεύεται έντονα και η σχέση μαζί του θα είναι γεμάτη πάθος. Ο Κριός είναι τολμηρός, ρομαντικός και θαρραλέος. Ο μεγαλύτερος φόβος του είναι να χάσει κάποιο από τα αγαπημένα του πρόσωπα. Αγαπά με πάθος και είναι ειλικρινής με τον σύντροφό του.

Ιχθύς

Το ζώδιο του νερού είναι πάντα πρόθυμο να βοηθήσει τους άλλους, χωρίς να πάρει τίποτα πίσω. Εξαιρετικά φιλικός και ανιδιοτελής, τα πηγαίνει καλά με όλους και προσαρμόζεται σε όλες τις καταστάσεις. Είναι συναισθηματικός, ευαίσθητος, αφοσιωμένος, δημιουργικός και ευπροσάρμοστος. Είναι γενναιόδωρος, συμπονετικός, εξαιρετικά πιστός και του αρέσει να φροντίζει τους άλλους.

tilestwra