Τα 3 ζώδια που θα έχουν τύχη στα ερωτıκά τους τον Οκτώβριο

Ο Οκτώβριος θα είναι έντονα ερωτικός για τρία ζώδια.

Ο Οκτώβριος είναι ένας από τους πιο κρίσιμους μήνες του χρόνου καθώς θα σημειωθούν σημαντικές αλλαγές στις σχέσεις εξαιτίας των εκλείψεων που πραγματοποιούνται στο δεύτερο μισό του μήνα.

Στις 14 Οκτωβρίου σχηματίζεται η πρώτη έκλειψη της φθινοπωρινής περιόδου στον Ζυγό επηρεάζοντας Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους. Στις 28 Οκτωβρίου σχηματίζεται η δεύτερη έκλειψη της φθινοπωρινής περιόδου στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού επηρεάζοντας Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.

H Αφροδίτη μετά την τετράμηνη παρουσία της στο ζώδιο του Λέοντα προχωράει από τις 9 Οκτωβρίου στο ζώδιο της Παρθένου δίνοντας την ευκαιρία να δείξουμε με πράξεις το ενδιαφέρον μας στους άλλους.

Τα 3 ζώδια που θα έχουν τύχη στα ερωτικά τους τον Οκτώβριο

Οπως διαβάζουμε σε άρθρο του YourTangο τα τρία ζώδια που θα έχουν εύνοια στα ερωτικά τους τον Οκτώβριο θα είναι ο Κριός, ο Καρκίνος και ο Σκορπιός.

Κριός

Ο Άρης στον Σκορπιό από τις 12 Οκτωβρίου φέρνει έντονα πάθη και ανεβασμένη σεξουαλικότητα. Οσοι Κριοί είναι αδέσμευτοι μπορεί να μπουν σε μια καινούρια σχέση ή να κάνουν μια γνωριμία που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή τους.

Καρκίνος

Από τις 9 Οκτωβρίου η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου θα ευνοήσει την επικοινωνία και τις κοινωνικές επαφές σας. Μετά τις 12 Οκτωβρίου η είσοδος του Άρη στον Σκορπιό φέρνει μια πολύ ερωτική περίοδο για εσάς γεμάτη πάθος. Η τελευταία ημέρα του μήνα με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει μια ερωτική εξομολόγηση από άτομο που δεν περιμένετε.

Σκορπιός

Ο Οκτώβριος θα φέρει αλλαγές και εξελίξεις στις σχέσεις σας και την αισθηματική σας ζωή. Από τις 12 Οκτωβρίου θα φιλοξενήσετε στο δικό σας ζώδιο τον Άρη και αυτό θα σας κάνει δυναμικούς και έντονα σεξουαλικούς. Ο μήνας θα κλείσει με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που φέρνει ευχάριστες εξελίξεις και απρόσμενες συναντήσεις.

tilestwra