Τεστ ευφυΐας: Εάν λύσεις τον viral μαθηματικό γρίφο της φωτό, τότε έχεις IQ 150

Τεστ: Πιστεύετε πως είστε όντως καλοί στα μαθηματικά; Σας αρέσει να λύνετε πράξεις ή και ολόκληρα τεστ, τα οποία έχουν σχέση με αυτά; Τότε, βρίσκεστε στο κατάλληλο άρθρο. Μπορείτε να λύσετε ακόμη ένα τεστ στο συγκεκριμένο άρθρο. Προσπαθήστε να λύσετε αυτή την Εξίσωση που θα δείτε παρακάτω. Είναι μία εξίσωση, της οποίας το επίπεδο έχει να κάνει παιδιά – μαθητές του Δημοτικού σχολείου. Αυτή η μαθηματική εξίσωση για παιδιά δημοτικού έχει προκαλέσει διχασμό σε πολλούς χρήστες του Διαδικτύου. Αρχικά έγινε viral στην Ιαπωνία, και κερδίζει όλο και περισσότερους θαυμαστές παγκοσμίως.

Τεστ: Η εξίσωση από τα μαθηματικά που πρέπει να λύσετε

– Είστε έτοιμοι να λύσετε το τεστ; Υπάρχουν δύο παγίδες σε αυτή την εξίσωση: η προτεραιότητα των πράξεων και το κλάσμα. Έτσι λοιπόν, αν βρήκατε απάντηση 9:

– Φαίνεται σωστό, αλλά η σειρά των πράξεων είναι λάθος. Ο πολλαπλασιασμός και η διαίρεση προηγούνται της πρόσθεσης και της αφαίρεσης.

– Αν βρήκατε 1, τότε είναι η σωστή λύση για το τεστ.

– Η διαίρεση και τα κλάσματα στην ουσία είναι οι ίδιες πράξεις. Έτσι, μπορούμε να το δούμε ως εξής: 3/1/3, όπου το κλάσμα αντιστρέφεται και γίνεται: 3*3/1 και η διαίρεση γίνεται πολλαπλασιασμός. Καταφέρατε να βρείτε τη σωστή λύση; Μοιραστείτε αυτό το μαθηματικό πρόβλημα με τους φίλους σας για να τους βάλετε σε σκέψεις!tilestwra