Τζούλια Λέσκοβα: Είχε 2 χρόνια να δημοσιεύσει σέξι φωτογραφία και το έκανε εμφατικά


Η Julia Lescova γεννήθηκε σε μια μικρή πόλη της Λετονίας. Με τη μητέρα της και τον μεγαλύτερο αδερφό της Μαξίμ, η Τζούλια γνώρισε μια είχε δύσκολα παιδικά χρόνια κάτι που επηρέασεε την επιθυμία της να πετύχει. Αν και το μόντελινγκ θα ήταν μια φυσική εξέλιξη για τη Λετονή καλλονή, βρήκε το πάθος για τον χορό και τις παραστάσεις σε νεαρή ηλικία.

Η μητέρα της την έγραψε σε σχολή μπαλέτου σε ηλικία 5 ετών και σε μουσική σχολή για να παίξει πιάνο σε ηλικία 7 ετών όπου διέπρεψε και στα δύο προτού ασχοληθεί με το μόντελινγκ.

Ηταν μόλις 16 χρονών όταν έκανε το πρώτο της εξώφυλλο, ενώ έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό ως το πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας της Guess για το 2011. Έκτοτε, έχει κάνει πολλά στο χώρο του modeling, αλλά τα highlights της ήταν πάντα οι φωτογραφίσεις για τα ανδρικά περιοδικά.

Η Τζούλια Λέσκοβα, μητέρα δύο παιδιών είχε περισσότερο από δύο χρόνια να δημοσιεύσει σέξι φωτογραφία της. Το αποφάσισε όμως και δημοσίευσε 2 φωτογραφίες αφού πρώτα μίλησε για ένα κοινωνικό θέμα. Για τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία:

Η κοινωνία περιμένει από τις γυναίκες ότι θα δουλεύουν σαν να μην είχαν παιδιά και οτι θα μεγαλώνουν τα παιδιά σαν να μην δούλευαν. Και φυσικά να προσέχουν τον εαυτό τους σαν να μην έχουν παιδιά ή σαν να μη δουλεύουν.

Εδώ είναι η δική μου προσπάθεια, έγραψε το μοντέλο και δημοσίευσε 2 σέξι φωτογραφίες!

Ένα δίκιο της το δίνουμε πάντως! Δύσκολο να ελισαι γυναίκα σήμερα!



Το διαβάσαμε ΕΔΩ