Την περίμεναν όλοι, δεν εμφανίστηκε ποτέ: Δύσκολες ώρες για τη Δανάη Μπάρκα, γι’αυτό δεν βγήκε στην εκπομπή της

Η πρωινή και η μεσημεριανή ζώνη έκανε πρεμιέρα το πρωί της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου. Από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες έλειψε η Δανάη Μπάρκα με την εκπομπή «Πάμε Δανάη». Τη θέση της εκπομπής πήρε η έκτακτη επικαιρότητα.

Το πρόβλημα υγείας της Δανάη Μπάρκα

Η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε ότι εκτός από την επικαιρότητα που επιβάλλει έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές, τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα υγείας και έχει χάσει το 50% της ακοής της.

«Γεια σας αγαπημένοι μου, καλή εβδομάδα. Ελπίζω να είστε καλά. Πολλά τα μηνύματα για την πρεμιέρα, η πρεμιέρα θα είναι αυτή την Τετάρτη μεθαύριο. Λίγο η δύσκολη επικαιρότητα, λίγο ένα πρόβλημα υγείας που προέκυψε με το αυτί μου τις τελευταίες ημέρες. Δεν μπορούσαν να μας αφήσουν να σας πούμε σήμερα την πρώτη “καλημέρα”. Αυτή τη βδομάδα θα είμαστε στο Mega μας, στο Mega το καλό.

Τριγύρω μας πολλά πράγματα είναι σκοτεινά. Θα προσπαθήσουμε για άλλη μια χρονιά να πατήσουμε λίγο pause σε όλα αυτά. Να χαμογελάσουμε λίγο παραπάνω. Να θυμηθούμε λίγο την ξεγνοιασιά, λίγο τις πλάκες μας, λίγο τα γέλια μας, λίγο την παρέα και να περάσει η καθημερινότητα πιο εύκολα. Την Τετάρτη θα τα πούμε από εκεί που τα λέμε πάντα. Μέχρι τότε καλή δύναμη. Να χαμογελάτε και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα μηνύματα», ανέφερε η παρουσιάστρια στο βίντεο που εξηγούσε τους λόγους της απουσίας της από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Επιπλέον, σημείωσε: «4 μέρες με 50% ακοή και με ακουστικό στο αυτί, καταλαβαίνετε ότι δεν θα ήταν πολύ ευχάριστο. Ερχόμαστε να δούμε και να πούμε πολλά».

Δείτε το βίντεοtilestwra