Το απλό τρıκ για να επιδιορθώσεις τη σπασμένn πоύδρα σου και να γίνει σαν καινούργια

Έσπασε η πούδρα σου; Το απλό τρικ για να την επιδιορθώσεις και να γίνει σαν καινούργια

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο στον κόσμο του μακιγιάζ από το να σπάσει η αγαπημένη σου παλέτα σκιών ή η πούδρα σου.

Το σενάριο απλό και κλασσικό. Ετοιμάζεσαι να βγεις και βιάζεσαι, πετάς ατσούμπαλα την πούδρα σου ή την παλέτα σκιών μέσα στο νεσεσέρ και όταν πας να τα χρησιμοποιήσεις ξανά βλέπεις πως έχουν σπάσει. Ναι, δεν χρειάζεται να στεναχωρηθείς ούτε να τρέξεις να αγοράσεις καινούρια πούδρα ή σκιά, γιατί βρήκαμε την λύση να διορθώσεις το πρόβλημά σου μέσα σε 5 λεπτά.

Η αλήθεια είναι πως τα καλλυντικά κοστίζουν και σίγουρα δεν θες με τίποτα να πετάξεις την παλέτα ή την πούδρα σου στα σκουπίδια. Τα καλά νέα είναι πως υπάρχει τρόπος να φτιάξεις τις σπασμένες πούδρες και σκιές ματιών και να είναι σαν να μην έγινε ποτέ τίποτα.

Αν η πούδρα έχει σπάσει σε κομμάτια, τότε τη θρυμματίζουμε με μια οδοντογλυφίδα και τη μετατρέπουμε σε σκόνη. Την τοποθετούμε σε ένα δοχείο και ρίχνουμε αρκετές σταγόνες οινόπνευμα. Ανακατεύουμε πολύ καλά το μείγμα και το τοποθετούμε πάλι στην θήκη του. Ταμπονάρουμε με ένα χαρτί κουζίνας πολύ καλά το μείγμα για να εξατμιστεί το οινόπνευμα.

Η πούδρα σου είναι έτοιμη για χρήση ξανά! Το ίδιο μπορείς να κάνεις για το μπρόνζερ, το ρουζ ή για μία σκιά, αρκεί να είναι σε κόμπακτ μορφή.

Δες το βίντεο πώς θα κάνεις τη διαδικασία βήμα-βήμα:Πηγή: tilestwra