Το βίντεο Κασσελάκη από τα παλιά που ανέβασε ο Άδωνις: «Υποστηρίζει όσα ειρωνεύονταν οι Αριστεροί τόσα χρόνια»

Βίντεο από παλαιότερη ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος τονίζει ότι η εργασία των νέων σε χώρες του εξωτερικού είναι η λύση για την Ελλάδα, ώστε, εάν επιστρέψουν, να φέρουν πίσω γνώσεις και διαφορετική νοοτροπία, δημοσίευσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Εργασίας, με αφορμή τον β’ γύρο των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, πόσταρε ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος επιχειρηματολογούσε υπέρ τού να φύγουν τα παιδιά από την Ελλάδα και να βρεθούν στο εξωτερικό, προκειμένου να λάβουν γνώσεις, ικανότητες και νοοτροπίες ξένων εταιρειών.

«Όλα όσα ειρωνεύονταν οι Αριστεροί τόσα χρόνια, τα υποστηρίζει ο Στέφανος…», σχολίασε σκωπτικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Το tweet του Άδωνι Γεωργιάδη με βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη

«Ο Στέφανος Κασσελάκης πολύ έξυπνα δεν κάνει καμία πολιτική δήλωση έως ότου καταφέρει να εκλεγεί Πρόεδρος. Όμως πραγματικά τί να πρωτοσχολιάσει κανείς σε αυτό το βίντεο; Ότι το να φεύγουν τα παιδιά μας έξω είναι η λύση για την Ελλάδα; Ότι η νοοτροπία που θα πάρουν στις επιχειρήσεις έξω πρέπει να μεταφερθεί στην Ελλάδα; Ότι η οικονομία μας πρέπει να είναι ανταγωνιστική; Ότι οι πολιτικοί στην Ελλάδα πρέπει να τα βρουν μεταξύ τους κ.λπ.; Όλα όσα ειρωνεύονταν οι Αριστεροί τόσα χρόνια, τα υποστηρίζει ο Στέφανος…», έγραψε ο υπουργός.tilestwra