«Το είδα στο βλέμμα της ότι πρέπει να φύγω από το σπίτι της, ήμουν 3 μέρες εκεί»: Η Χριστίνα Παππά για τη νύφη της Άννα Μπεζάν

Η αγαπημένη ηθοποιός καθώς και επιχειρηματίας Χριστίνα Παππά φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» το μεσημέρι της Παρασκευής 13/10 και έδωσε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην Ελένη Τσολάκη. Η ηθοποιός μίλησε για τη ζωή της ενώ αναφέρθηκε και στην σχέση της με τη νύφη της, Άννα Μπεζάν.

“Κατάλαβα την τρίτη μέρα ότι πρέπει να φύγω από το σπίτι για να τα βρουν τα παιδιά μόνα τους”

«Τη νιώθω κόρη μου. Είναι δύσκολο για κάποιον να λέει Σ’ αγαπώ και να το εννοεί. Τις πρώτες ημέρες μετά τη γέννα πήγα στο σπίτι και καταλάβαινα από το πρόσωπό της ότι η Άννα δεν ήταν αυτό το ήρεμο κορίτσι, κατάλαβα την τρίτη μέρα ότι πρέπει να φύγω από το σπίτι για να τα βρουν τα παιδιά μόνα τους», είπε στην αρχή η Χριστίνα Παππά.

Ενώ και μια έκπληξη της επιφύλασσε η Ελένη Τσολάκη καθώς την ώρα της εκπομπής είχε και ζωντανή επικοινωνία με την νύφη της  Άννα Μπεζάν: «Περάσαμε και μια δυσκολία με την μικρή. Όλο αυτό μας έφερε πιο κοντά. Όταν η Χριστίνα ένιωσε ότι την αγαπάω και ότι τη σέβομαι, την έπιασα μια μέρα και της είπα όσα με ενοχλούσαν. Κάναμε μία πολύ ωραία συζήτηση. Η Χριστίνα με έστειλε σε ειδικό και με βοήθησε».

«Ο Δημήτρης μου ζήτησε συγγνώμη για όλα αυτά που μου έχει κάνει σαν παιδί. Του λέω ότι τώρα είναι ακόμα νωρίς για να ζητά συγγνώμη, ας το αφήσει για πιο μετά να μεγαλώσει η μικρή να καταλάβει. Είναι πλέον πιο ώριμος, πιο υπεύθυνος, θα προσέξει τον εαυτό του δύο φορές. Κι εγώ πλέον είμαι πιο ήσυχη», είπε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Παππά.

Όσα είπε η Χριστίνα Παππά με το συγκεκριμένο απόσπασμα από το 2ο λεπτό και μετά

Η Άννα Μπεζάν κάνει έκπληξη στην Χριστίνα Παππά – «Την Άννα τη νιώθω κόρη μου»

tilestwra