Το πιο ευτυχισμένο ζευγάρι: Μαθεύτηκε που θα παντρευτούν Κασσελάκης και Τάιλερ

Oπρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης ενημέρωσε τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας ότι την Πέμπτη θα παντρευτεί τον σύντροφο του Τάιλερ Μάκμπεθ στα Χάμπτονς.

Η ανακοίνωση έγινε με τον πλέον θεσμικό τρόπο καθώς την συμπεριέλαβε στην αρχική του εισήγηση αφήνωντας τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας άναυδους αλλά προκαλώντας και αντίδραση στα μέλη της εσωκομματικής αντιπολίτευσης που θεώρησαν ότι η συγκεκριμκένη προσωπική αναφορά δεν ταιριάζει με τα σοβαρά πολιτικά θέματα της ατζέντας που ήθελε να βάλει στο τραπέζι της συζήτησης .

Που είναι τα Χάμπτονς και γιατί είναι τόσο διάστημα

Το Χάμπτονς, μέρος του East End του Long Island, αποτελείται από τις πόλεις Southampton και East Hampton, οι οποίες μαζί αποτελούν το South Fork του Long Island, στην κομητεία Suffolk της Νέας Υόρκης.

Δημοφιλές θέρετρο της νεοϋορκέζικης υψηλής κοινωνίας ήδη από τον 19ο αιώνα, τα Χάμπτονς, μια παραθαλάσσια εξοχική περιοχή με γραφικούς οικισμούς και πανάκριβες βίλες.

Αγαπημένος προορισμός των διασημοτήτων που εκεί μπορούν να χαλαρώσουν μακριά από τα αδιάκριτα μάτια και να απολαύσουν τη φύση δίπλα στη θάλασσα με πανάκριβες ανέσεις.

Τα Χάμπτονς και η κοινωνία τους αποτελούν συχνά σημείο αναφοράς στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση ως ο πιο δημοφιλής παραθεριστικός προορισμός της υψηλής κοινωνίας της Αμερικής ήδη από τον 19ο αιώνα.

Επιχειρηματίες, ηθοποιοί, καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες, ιατροί, συγγραφείς και οι καλεσμένοι τους, άπαντες από επιφανείς οικονομικούς, πολιτικούς και κοινωνικούς κύκλους της αμερικανικής ζωής, συρρέουν στα Χάμπτονς για ηλιοθεραπεία και κοκτέιλ πάρτι, για περισυλλογή και εργασία στην ησυχία της εξοχής ή για ψάρεμα και σέρφινγκ.

Απέχει μόλις 150 χιλιόμετρα από την απόλυτη μεγαλούπολη την πόλη της Νέας Υόρκης (σ.σ.: Μανχάτταν) και είναι σαν να βρίσκεσαι σε άλλο πλανήτη καθώς βρίσκεται κατά μήκος του Ατλαντικού Ωκεανού.

tilestwra