«Το 2ο παιδί μου θα είναι αγόρι για να το παντρευτείς»: Κάγκελo η Καινούργιου με την ατάκα του Μουζουράκη

Στην εκπομπή “Super Κατερίνα” «βγήκε» τηλεφωνικά ο Πάνος Μουζουράκης την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου και μίλησε για τη γέννηση της κόρης του. Φυσικά, δεν παρέλειψε να «πειράξει» την κολλητή της συζύγου του και παρουσιάστρια της εκπομπής του Alpha, Κατερίνα Καινούργιου.

Πάνος Μουζουράκης: Το «πείραγμα» στην Κατερίνα Καινούργιου

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη υποδέχθηκαν στη ζωή την κορούλα τους την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου, με τον γνωστό τραγουδιστή να είναι στο πλευρό της συζύγου του καθ’ όλη τη διάρκεια του τοκετού.

Σήμερα, ο πανευτυχής πατέρας έκανε παρέμβαση στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και μίλησε για την νεογέννητη κορούλα του.

«Μου είπαν ότι θέλεις οπωσδήποτε να μου ευχηθείς… Λοιπόν, ακούω ευχές. Με τη σειρά. Τι είπα στις δηλώσεις μου; Αυτό για τον ωροσκόπο το παίξανε; Η κυρία αστρολόγος που έχετε εκεί μπορεί να μας λύσει την απορία; Η απορία μου είναι αν ένα παιδί που βγαίνει με καισαρική έχει λάθος ωροσκόπο….

Δε με έχει προειδοποιήσει κανείς για τις δυσκολίες. Μια ζωή κάνετε τις μεσημεριανές σας εκπομπές και μιλάτε για θαύματα. Τι; Δεν είναι μεσημεριανή η εκπομπή; Δε ξυπνούσα μέχρι τώρα πρωί γι’ αυτό…

Μέχρι τώρα η ανθρωπότητα δε τα έχει πάει καλά, οπότε θα δοκιμάσω μια δική μου μέθοδο με το παιδί», είπε με αρκετή δόση χιούμορ ο Πάνος Μουζουράκης.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου είπε στον Πάνο Μουζουράκη ότι βλέποντάς τον στο μαιευτήριο, σκέφτηκε ότι κι εκείνη έναν άνδρα σαν αυτόν θα ήθελε, με τον καλλιτέχνη να απαντά με χιούμορ: «Θα φροντίσω το δεύτερο παιδί να είναι αγόρι για να το παντρευτείς. Δεν είδες μια κυρία στην Κρήτη 84 χρονών τον 44χρονο; Έτσι θα είσαι κι εσύ με τον γιο μου».tilestwra