Τραγωδία στην Πάτρα: Δεν υπάρχει λόγος να ζω και να χαλάνε οι γονείς μου λεφτά έγραψε η 23χρονη και πήδηξε από τον 5ο

Μια άκρως τραγική είδηση ήρθε να συγκλονίσει την κοινή γνώμη της Πάτρας το απόγευμα του Σαββάτου. Μια 23χρονη κοπέλα έχασε τη ζωή της, έπειτα από πτώση στο κενό από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Χαραλάμπη και Καρατζά, στα Ψηλά Αλώνια. Οι έρευνες των αστυνομικών στον τόπο του συμβάντος και το κινητό της τηλέφωνο αποκάλυψαν μηνύματα που φαίνεται να υποδηλώνουν ότι η νεαρή έκανε την απελπισμένη πράξη για να βάλει τέλος στον πόνο της.

Τα στοιχεία που εντόπισαν οι αρχές στο διαμέρισμα δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για αμφιβολίες. Τρία κουτιά με αντικαταθλιπτικά χάπια και τα μηνύματα που έστειλε στο Viber και στο Messenger σε προσωπικούς της γνωστούς, μιλούν για την έντονη ψυχική της διαταραχή. “Δεν υπάρχει λόγος να ζω άλλο και να βασανίζω τους γονείς μου, αφού δεν μπορώ να γίνω καλά… Δεν υπάρχει λόγος να χαλάνε άλλα λεφτά χωρίς λόγο…” είναι ένα από τα μηνύματα που φέρεται να αντανακλά τη βαθιά απελπισία που ένιωθε η άτυχη κοπέλα.

Η άτυχη νεαρή γυναίκα, με καταγωγή από την Πτολεμαΐδα, φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, με αστυνομική πηγή να επιβεβαιώνει τις πληροφορίες.



Το διαβάσαμε ΕΔΩ