Τραγωδία στο Βόλο: Νέο βίντεο για το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή ενός βρέφους

Ένα νέο βίντεο που έρχεται στη δημοσιότητα ρίχνει φως στις στιγμές του τραγικού τροχαίου ατυχήματος στο Βόλο, που οδήγησε στον θάνατο ενός βρέφους τεσσάρων μηνών. Η καρδιά της κοινωνίας πονά με την αποκάλυψη των πλάνων που δείχνουν την καταστροφική στιγμή όταν ένας 33χρονος αναβάτης μοτοσυκλέτας παρέσυρε τον 54χρονο παππού που κρατούσε το βρέφος στην αγκαλιά του.

Ο αναβάτης, που σώθηκε από το ατύχημα, στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μεταφέροντας στην ανάκριση ένα βάρος που φαίνεται να θα βαραίνει για πάντα τη συνείδησή του: «Τέλειωσε η ζωή μου, αλλά δεν φταίω για ό,τι συνέβη».

Στην απολογία του ενώπιον των αρχών, ο 33χρονος υποστήριξε πως τήρησε τις κανονιστικές υποχρεώσεις του ΚΟΚ, φορώντας κράνος και διατηρώντας ταχύτητα κάτω των ορίων. Αναφέρθηκε στην αυξημένη κίνηση του δρόμου και στην παρουσία παρανόμως σταθμευμένων οχημάτων που επιδείνωσαν τις συνθήκες οδήγησης.

Σύμφωνα με την απολογία του, ο παππούς με το βρέφος εμφανίστηκε απότομα στον δρόμο και ακινητοποιήθηκε ανεξήγητα, προκαλώντας τον αναβάτη να χάσει τον έλεγχο της μηχανής στην προσπάθεια να τον αποφύγει. Επιπλέον, δήλωσε πως δεν είχε επίγνωση ότι ο άνθρωπος που προσπάθησε να αποφύγει κρατούσε ένα βρέφος στα χέρια του.

Η τραγωδία αυτή έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και προκαλεί έντονες συζητήσεις για την οδική ασφάλεια, τις συνθήκες στάθμευσης και την ανάγκη για αυστηρότερους ελέγχους και πρόληψης των τροχαίων ατυχημάτων. Η κοινότητα πενθεί για την απώλεια ενός αθώου πλάσματος και αναζητά απαντήσεις και δικαιοσύνη για την ανείπωτη αυτή καταστροφή.

Δειτε το νεο βιντεο



Το διαβάσαμε ΕΔΩ