Τόλμησε μια μεγάλη αλλαγή που «κóβει» χρόνια: Η Μαριάννα Τουμασάτου με το νέο της λουκ βάζει «κάτω» και 35άρες

Η Μαριάννα Τουμασάτου δεν διστάζει να κάνει αλλαγές στα μαλλιά της, είτε αυτές αφορούν το χρώμα, είτε το κούρεμα.

Εδώ και μερικούς μήνες, η ηθοποιός έχει υιοθετήσει ένα νέο look στα μαλλιά της, το οποίο, όχι μόνο αναπροσαρμόζει τακτικά, αλλά φροντίζει και να το δείχνει.

Η αλλαγή στα μαλλιά της Μαριάννας Τουμασάτου

Ειδικότερα, για τη νέα παράσταση «Το μπουφάν της Χάρλευ ή πάλι καλά», η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Οκτωβρίου, σε σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Σταύρου, η ηθοποιός θέλησε να ανανεώσει το look της, γι’ αυτό και επισκέφτηκε ξανά τον αγαπημένο της κομμωτή, Γιάννη Μιχαλέλη και έκανε λίγο πιο ξανθά τα μαλλιά της, ενώ υιοθέτησε μία curly κουπ.

Η Μαριάννα Τουμασάτου για την εικόνα της

Όπως είχε υπογραμμίσει σε παλιότερη συνέντευξή της στο Breakfast@Star «στο Instagram κάτι κάνω, το Facebook το χειρίζεται άλλος, όταν υπάρχει μια φωτογραφία μου με φίλτρο, το ευχαριστιέμαι και το χαίρομαι πολύ. Κάποιες φορές έχω ανασφάλεια με την εικόνα μου και λέω θα πάω να φτιάξω πράγματα και την επόμενη λέω πως δεν θα φτιάξω τίποτα».

Όσον αφορά τη συνεργασία της με τον σύζυγό της, σημείωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της «έχω κάνει ένα αστείο και είπα ότι είναι αυστηρός και έχουν αρχίσει να λένε διάφορα. Εμείς μάθαμε πρώτα να δουλεύουμε μαζί και μετά να είμαστε ζευγάρι, οπότε είναι ένας κώδικας που ξέρουμε να τον χρησιμοποιήσουμε. Ο Αλέξανδρος είναι ένας σκηνοθέτης ευφάνταστος, που αγαπάει τους ηθοποιούς, είναι άλλωστε ηθοποιός και ο ίδιος, οπότε αυτεπάγγελτα λειτουργεί υπέρ τους».

tilestwra