Τύχη, έρωτας, και πολλά λεφτά το Σαββατοκύριακο: Θαυμάσια νέα για 4 Ζώδια, θα έχουν τεράστια επιτυχία σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη

Ζώδια: Το ELLE.gr σε συνεργασία με τον επιτυχημένο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, γράφουν καθημερινά τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε λοιπόν το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου; Πώς θα εξελιχθεί για εσάς;

ΚΡΙΟΣ

Το κλίμα αρχίζει και αποσυμπιέζεται, αλλά το μυαλό σας τώρα στρέφεται σε κάποιες οικογενειακές σας προσδοκίες. Καλό είναι σήμερα να αναζητήσετε την παρέα ενός καλού σας φίλου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα μπορεί να σας κάνει πιο ευαίσθητους και ανασφαλείς, σχετικά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Διαχειριστείτε πιο διακριτικά κάποια προσωπικά σας προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ερωτική σας ζωή ξαναέρχεται στο προσκήνιο, και πιθανόν να χρειαστεί να κάνετε μία δύσκολη συζήτηση που δεν μπορείτε να αποφύγετε. Φανείτε απόλυτα ειλικρινείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να ζείτε τώρα κάποιες ονειρεμένες στιγμές, αλλά ίσως τα πράγματα δεν είναι πάντα έτσι. Ζήστε το σήμερα χωρίς να κάνετε μελλοντικές συναισθηματικές επενδύσεις.

ΛΕΩΝ

Ίσως θα πρέπει να απολογηθείτε σήμερα για λάθη που έχετε κάνει, ή και ακόμα να εισπράξετε την αρνητική συμπεριφορά τού προσώπου που σας ενδιαφέρει. Δείξτε ψυχραιμία και υπομονή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσπαθήστε να ιεραρχήσετε κάποιες δραστηριότητές σας, και δεχτείτε να κάνετε κάποιες θυσίες για τον άνθρωπό σας. Αναζητείστε λύσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ασχοληθείτε με την εργασία σας, όπου κάποια σχέδιά σας πρέπει να μπουν στο τελικό τους στάδιο. Μην παρασύρεστε σε αμφιβόλου αξιοπιστίας ερωτικές περιπέτειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συνειδητοποιείτε τώρα ότι θα πρέπει να δουλέψετε λίγο περισσότερο πάνω σε κάποιες δημιουργικές σας ιδέες, ενώ ταυτόχρονα κάποιοι μπορεί να σας φορτίσουν με παραπλανητικές υποσχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι εντάσεις στην καθημερινότητά σας είναι μεγάλες, αλλά κάποια οικονομική βοήθεια μπορεί να βελτιώσει την ψυχολογία σας. Αναζητείστε τρόπους χρηματοδότησης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ασχοληθείτε με περισσότερη διπλωματία με κάποιες σχέσεις σας, και προσπαθήστε να ελιχτείτε κατάλληλα όπου βρίσκετε κάποιες αντιστάσεις. Μειώστε τους ρυθμούς σας στην δουλειά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εργασία σας σήμερα μπορεί να σας φέρει στην επιφάνεια κάποιες απρόοπτες καταστάσεις. Φανείτε προνοητικοί και διαφυλάξτε τα μυστικά σας. Η υγεία σας μπορεί να σας προβληματίσει.

ΙΧΘΕΙΣ

Η ερωτική σας ζωή δείχνει να σας απασχολεί έντονα αυτές τις μέρες, και σήμερα θα πρέπει να ασχοληθείτε με περισσότερο σκεπτικισμό και προσοχή με το άτομο που σας ενδιαφέρει.

tilestwra