Τpέλανε κοινό, παίκτες και… την ΕΡΤ ολόκληρη: H εντυπωσιακή εμφάνιση της Ευγενίας Σαμαρά στον αέρα του «Switch» ξεπέρασε κάθε προηγούμενο

Η Ευγενία Σαμαρά είναι μία πολυτάλαντη γυναίκα που τα τελευταία χρόνια έχει μία επιτυχημένη καριέρα σε πολλά μετερίζια. Από τη δημοσιογραφία ως την υποκριτική και από την τηλεπαρουσίαση μέχρι το insfluencing.

Η πανέμορφη Ευγενία έχει καταφέρει να γοητεύει και να μαγνητίζει τα βλέμματα όλου του κοινού με το εντυπωσιακό χαμόγελό της και την αψεγάδιαστη σιλουέτα της, ακόμα και όταν βρίσκεται μπροστά από τον τηλεοπτικό φακό για να παρουσιάσει ένα τηλεπαιχνίδι στην κρατική τηλεόραση.

Δείτε το βίντεο

Η πρώην παρουσιάστρια του «Ράδιο Αρβύλα» παρουσιάζει φέτος το τηλεπαιχνίδι Switch στην ΕΡΤ1 και έχει καταφέρει να σταθεί απέναντι στον ανταγωνισμό των ιδιωτικών καναλιών, γνωρίζοντας την αποθέωση από το κοινό της. Στο τελευταίο μάλιστα επεισόδιο του τηλεπαιχνιδιού το κοινό της έγινε ακόμα πιο εκδηλωτικό απ’ ό,τι συνήθως.

Όταν η παρουσιάστρια εμφανίστηκε για το ξεκίνημα του επεισοδίου φορώντας ένα πράσινο σετ από ένα τοπάκι με ντεκολτέ και ένα ασορτί παντελόνι, ο κόσμος άρχισε να την χειροκροτάει με κάποιον ή κάποιους από τον κοινό να της φωνάζουν «είσαι η καλύτερη».

Η ίδια με μεγάλη αυτοπεποίθηση και χωρίς να νοιώσει άβολα με αυτό που άκουσε, απάντησε στην κάμερα «είμαι η καλύτερη, το ξέρω».

tilestwra