«Υπάρχουν στιγμές που δε θέλω ούτε να τη βλέπω» Η Άννα Μπεζάν για τη σχέση της με την πεθερά της, Χριστίνα Παππά

Η Άννα Μπεζάν έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο Breakfast@Star και μίλησε για την κόρη της αλλά και την πεθερά της, Χριστίνα Παππά.

Για τη σχέση τους:

Η ηθοποιός αναφερόμενη στη σχέση με τον σύντροφό της: «Με τον Δημήτρη νιώσαμε τα πάντα γρήγορα και είπαμε να μην αφήσουμε τον χρόνο να φύγει. Είναι ένας καταπληκτικός μπαμπάς. Επειδή είχα μια κακή εμπειρία και μια πολύ καλή βλέποντας τον Δημήτρη, νομίζω είναι ο τέλειος πατέρας», είπε αρχικά η Άννα Μπεζάν.Για τις σχέσεις της με την μητέρα του Δημήτρη, Χριστίνα Παππά: «Υπάρχουν στιγμές που τη νιώθω μαμά μου. Υπάρχουν και άλλες στιγμές που δεν θέλω ούτε να την βλέπω και υπάρχουν και οι στιγμές που λέω: μακάρι να γίνω κι εγώ σαν την Χριστίνα. Είναι σαν φίλη, σαν μαμά όταν χρειάζεται πολλές φορές. Κακιά πεθερά δεν μπορεί να είναι σε καμία περίπτωση».

Η Άννα Μπεζάν μίλησε για την επιλόχειο κατάθλιψη: «Με το που γέννησα έπεσα πολύ ψυχολογικά. Όταν γυρίσαμε στο σπίτι η επιλόχειος κατάθλιψη μου χτύπησε την πόρτα. Για την ώρα το έχω ξεπεράσει αλλά ακόμα κάποια κομμάτι τα δουλεύω. Μπορώ να πω πως μέσα σε αυτό ήμουν και τυχερή γιατί μέσα από την επιλόχειο μπόρεσα και θρήνησα τον παλιό μου εαυτό», είπε η Άννα Μπεζάν στην κάμερα του Star.

fanpage