«Υποκλıνόμαστε όλοι»: Η συγκλονıστıκή κίνnση της Ναταλίας Γερμανού στο Secret Song & η αποθέωση των τηλεθεατών

Το “Secret Song” με παρουσιάστρια την Ναταλία Γερμανού, καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό, για δεύτερη συνεχή Κυριακή, με τα σχόλια των χρηστών στο Twitter να είναι αποθεωτικά.

Ειδικότερα, είδαμε μοναδικές αποκλειστικότητες, αποκαλύφθηκαν πολλά μυστικά, ενώ η Ναταλία Γερμανού έκλεισε την εκπομπή της με μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης.

Η Ναταλία Γερμανού παίζει καθοριστικό ρόλο στους καλεσμένους του “Secret Song”, καθώς χωρίς την εν λόγω παρουσιάστρια δεν θα έβλεπες σε μία μόνο εκπομπή ανθρώπους που σπάνια εμφανίζονται, όπως ο συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Νίκος Ζιώγαλας και ο Λάκης Παπαδόπουλος.

Οι κύριοι καλεσμένοι ήταν η Σμαράγδα Καρύδη, η Κάτια Δανδουλάκη, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, η Μελίνα Ασλανίδου, η Ζήνα Κουτσελίνη, ο Γιώργος Καραμίχος, ο Σταμάτης Φασουλής και ο Λάκης Παπαδόπουλος.

Από τις στιγμές που λάτρεψαν οι τηλεθεατές, ήταν η αειθαλής Κάτια Δανδουλάκη, η χαρά της Σμαράγδας Καρύδη, οι μαμάδες που έχασαν τα παιδιά και τις κόρες τους, στις δολοφονίες που συγκλόνισαν την Ελλάδα και είπαν ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στη Ζήνα Κουτσελίνη, το τραγούδι της Ελευθερίας Αρβανιτάκη που ήταν το αγαπημένο του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και ο ασυγκράτητος ενθουσιασμός της Μελίνας Ασλανίδου όταν είδε να τραγουδά το βαφτιστήρι της από την Κρήτη.

Αποθεωτικά λόγια για το “Secret Song” και τη Ναταλία Γερμανού στο Twitter

"Secret Song" και Ναταλία Γερμανού

Το Twitter για το "Secret Song"

Το Twitter για το "Secret Song"

Το Twitter για το "Secret Song"

"Secret Song" και Ναταλία Γερμανού

"Secret Song" Ναταλία Γερμανού

Η καλύτερη στιγμή ήταν ο επίλογος από τη Ναταλία, όταν έδωσε το δικό της μήνυμα κατά της βίας των γυναικών. Με μία καρδιά αποτυπωμένη στην παλάμη της.Πηγή: tilestwra