Υπoκλίνεται ολόκληρη η χώρα: Η Μάρω Κοντού βγήκε στα 89 της χωρiς μακιγιάζ και εντυπωσiασε με την oμoρφιά της

H Μάρω Κοντού είναι μια από τις πιο πετυχημένες Ελληνίδες ηθοποιούς, η οποία έχει στις πλάτες της μια μακροχρόνια και μεγάλη επιτυχία τόσο στο θέατρο αλλά και στον κινηματογράφο ενώ θα συνεχίσουμε να την απολαμβάνουμε και στον νέο κύκλο της σειράς του Mega, «Η γη της ελιάς».

Η κάμερα του «Ακόμα δεν είδες τίποτα» βρέθηκε στα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς».

Η Μάρω Κοντού αναφέρθηκε στον ρόλο της στη «Γη της Ελιάς» και αποκάλυψε γιατί της αρέσει.

«Είμαι ευχαριστημένη από τον ρόλο μου, γιατί αγγίζει τα ενδιαφέροντα της τρίτης ηλικίας. Ο χαρακτήρας μου στη σειρά είναι ανεξάρτητος και προχωρημένος, όπως είμαι και στην πραγματική μου ζωή», είπε.

Η ηθοποιός έκανε ένα μικρό… spoiler για τον ρόλο της, αναφέροντας πως έρχονται πολλά και… προχωρημένα.

«Τα γυρίσματα είναι μία απόλαυση. Είναι ευλογία να δουλεύεις με την Μάρω Κοντού. Είναι η μαμά μου, τελείωσε. Έχουν δέσει τόσο πολύ οι χημείες μας», είπε η Άντζελα Γκερέκου.

«Είναι πρότυπο γυναικείας δύναμης για εμάς τις γυναίκες να βλέπεις τη Μάρω Κοντού, με τέτοια μεγάλη διαδρομή, να είναι τόσο κομψή, κοκέτα, φίνα, να έχει χιούμορ και να μοιράζεται πράγματα μαζί σου», συμπλήρωσε.

Η Στέλλα Φυρογένη ή αλλιώς η Χάιδω, ο αγαπημένος χαρακτήρας του τηλεοπτικού κοινού, αναφέρθηκε στη δυναμικότητα του ρόλου της.

«Ο χαρακτήρας μου στη σειρά ζητάει εκδίκηση, γιατί έχει μείνει ένας αξεκαθάριστος λογαριασμός», είπε.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της πέρυσι στο περιοδικό ΟΚ! είχε μιλήσει για τη συμμετοχή της στη σειρά και τους ενδοιασμούς που είχε στην αρχή.

«Ναι, είχα λίγους ενδοιασμούς. Είχα πολύ καιρό να είμαι κοντά με μια κάμερα κι αυτό με φόβιζε. Επίσης, δεν ήθελα να κουράζομαι και να με αποσπάσουν τα γυρίσματα απ’ όλα τα άλλα που έχω τώρα – γιατί τώρα έχω μια ελευθερία. Έτσι, όταν μου είπαν “θα είσαι γκεστ σταρ”, με βόλεψε κιόλας!»

Ενώ σχετικά με το γιατί «η Μάρω Κοντού δουλεύει ακόμα;» είχε απαντήσει

Γιατί με ευχαριστεί και με κρατάει νέα. Με κρατάει ζωντανή. Αν τα αφήσω όλα, θα γεράσω απότομα. (Γελάει.)

tilestwra