Φίλης για Τζουμάκα: «Ο Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε σε μια απαράδεκτη ενέργεια»

Την έντονη αντίδραση του Νίκου Φίλη προκάλεσε η απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να παραπέμψει για διαγραφή τον Στέφανο Τζουμάκα στην Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Φίλης σε ανάρτησή του στο Facebook μεταξύ άλλων υπογράμμισε πως «ο Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε σε μία απαράδεκτη ενέργεια», κατηγορώντας μάλιστα τον πρόεδρο του κόμματος ότι επιδιώκει εκκκαθαρίσεις διαφωνούντων και εκφυλισμό του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Νίκου Φίλη

«Ο Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε σε μια απαράδεκτη ενέργεια απέναντι στον Στέφανο Τζουμάκα που βαθαίνει την κρίση στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Προφανώς δεν γνωρίζει το καταστατικό και τη δημοκρατική κουλτούρα του κόμματός μας.

Στην ουσία επιθυμεί τη διαγραφή του αγωνιστή της Δημοκρατίας Στέφανου Τζουμάκα για την πολιτική κριτική που ασκεί και για όσα είχε αναφέρει την εποχή που διεκδικούσε την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αλλά και προχθές στην Πολιτική Γραμματεία χωρίς να λάβει οποιαδήποτε απάντηση

Με ανάρτηση από το Μαϊάμι ο κ. Κασσελάκης δείχνει πως εννοεί την περιβόητη “αδιαμεσολάβητη εκπροσώπηση” των μελών του κόμματος. Δείχνει επίσης πως εννοεί το Συνέδριο τη διεξαγωγή του οποίου συνεχώς αναβάλλει. Με διαγραφές διαφωνούντων!

Είναι χρέος όλων μας να στηρίξουμε τον Στέφανο Τζουμάκα και να μην επιτρέψουμε τον περαιτέρω εκφυλισμό του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Μια τέτοια εξέλιξη αποτελεί το καλύτερο δώρο στην κυβέρνηση Μητσοτάκη».

tilestwra