Φαίη Μπακογιώργου: Τρεις συλλήψεις για την δολοφονία της εγκύου μητέρας που βρέθηκε μέσα σε κουβέρτα

Η νεαρή μητέρα εντοπίστηκε νεκρή το πρωί της Παρασκευής 8 Οκτωβρίου 2021 στην οδό Τύχης στα Πατήσια, λίγα στενά μακριά από το σπίτι όπου διέμενε και ενώ είχαν χαθεί τα ίχνη της

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της φριχτής δολοφονίας της Φαίης Μπακογιώργου που συγκλόνισε το πανελλήνιο το 2021, καθώς συνελήφθησαν η μητέρα, η αδελφή και η σπιτονοικοκυρά της εγκύου μητέρας τριών παιδιών, η οποία είχε βρεθεί τυλιγμένη μέσα σε μία κουβέρτα.

Η άτυχη κοπέλα, μόλις 23 ετών, έγκυος στο τέταρτο παιδί της και μητέρα τριών ανήλικων παιδιών, επί έναν ολόκληρο μήνα βρισκόταν στο ψυγείο του νοσοκομείου ΕΛΠΙΣ, στα αζήτητα, ενώ τελικά την έθαψαν ως αγνώστων στοιχείων.

Η νεαρή μητέρα εντοπίστηκε νεκρή το πρωί της Παρασκευής 8 Οκτωβρίου 2021 στην οδό Τύχης στα Πατήσια, λίγα στενά μακριά από το σπιτι όπου διέμενε και ενώ είχαν χαθεί τα ίχνη της.

Την κοπέλα βρήκε κάτοικος της περιοχής τυλιγμένη με κουβέρτα και κάλεσε σαθενοφόρο του ΕΚΑΒ που την παρέλαβε και την μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου παρέμεινε στα αζήτητα των ψυγείων για έναν ολόκληρο μήνα.

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» είχε ασχοληθεί εκτενώς με την υπόθεση της νεαρής μητέρας, με μαρτυρίες να κάνουν λόγο για εκμετάλλευση και κακοποίησή της από την γυναίκα που την φιλοξενούσε.