Φελίσια Τσαλαπάτη: Ο χωρισμός και η ζωή εκτός γάμου

Στον χώρο της εγχώριας showbiz, οι δηλώσεις προσωπικοτήτων σχετικά με την προσωπική τους ζωή συχνά κάνουν το γύρο των ΜΜΕ, προσελκύοντας την προσοχή του κοινού. Πρόσφατα, στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» με την Κωνσταντίνα Μαύρου, η Φελίσια Τσαλαπάτη, γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, παραχώρησε συνέντευξη μιλώντας ανοιχτά για την προσωπική της ζωή.

Η Φελίσια Τσαλαπάτη, με σεβασμό προς το απόρρητο των άλλων, αρνήθηκε να σχολιάσει θέματα που αφορούν τη Μαριάντα Πιερίδη και τον Δημήτρη Κατριβέση, δύο άλλα πρόσωπα της Ελληνικής showbiz. Παρότι προέκυψε η ευκαιρία να μιλήσει για τα προσωπικά τους, η Τσαλαπάτη παρέμεινε αποφασισμένη στην απόφασή της να μην επεκταθεί σε αυτά τα θέματα, τονίζοντας ότι προτιμά να μην αναμειχθεί στην προσωπική ζωή της Πιερίδη και πως τα ίδια θα πρέπει να τα μοιραστεί η ίδια η ενδιαφερόμενη με το κοινό, εάν επιθυμεί. Ωστόσο, δεν παρέλειψε να εκφράσει τη θετική της ευχή προς τη Μαριάντα, ευχόμενη να βρίσκεται σε μια ευτυχισμένη φάση της ζωής της.

Αφού έθεσε τις οριοθετήσεις στο θέμα της Μαριάντας, η Φελίσια Τσαλαπάτη στράφηκε στην προσωπική της εμπειρία και αποκάλυψε με ειλικρίνεια πως έχει πρόσφατα χωρίσει.

Με μια θετική και αισιόδοξη στάση αντιμετώπισε τη νέα φάση της ζωής της, επισημαίνοντας ότι ο χωρισμός σηματοδοτεί για εκείνη την αρχή νέων και σημαντικών κεφαλαίων. Με αυτοπεποίθηση, δήλωσε πως ανακαλύπτει τον εαυτό της και προχωράει μόνη της σε νέα εγχειρήματα και ξεκινήματα, δείχνοντας έτσι πως αντιλαμβάνεται τον χωρισμό ως μια ευκαιρία αναγέννησης και αυτοανακάλυψης.



Το διαβάσαμε ΕΔΩ