Φρiκη με το κρανiο που βρέθηκε στο Πεδίον του Άρεως: Ανήκει στη μικρή Άννυ;

Όταν χθες το πρωί ένα συνεργείο καθαρισμού βρήκε στο Πεδίον του Άρεως ένα ανθρώπινο κρανίο και ειδοποίησε τις αρχές, στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών και στο γραφείο υψηλόβαθμου αξιωματικού της Ελληνικής Αστυνομίας που έχει πλέον αποχωρήσει από την συγκεκριμένη υπηρεσία, χτύπησε «καμπανάκι». Στο μυαλό τους ήρθε μια από τις πιο συγκλονιστικές υποθέσεις με «πρωταγωνιστή» ένα παιδί, την μικρή Άννυ…

Θρίλερ με το κρανίο που βρέθηκε στο Πεδίον του Άρεως, καθώς η αστυνομία ερευνά εάν το σχετικό εύρημα σχετίζεται με την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της μικρής Άννυ, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Oι αστυνομικές Αρχές ερευνούν ενδελεχώς για το εάν, εν λόγω κρανίο ανήκει σε ανήλικο άτομο, και εάν είναι τελικά της μικρής Άννυ που δολοφονήθηκε το 2015 από τον ίδιο της τον πατέρα, ο οποίος την έβρασε και την πέταξε σε λεκάνη και κάδους απορριμμάτων…

Οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες αναμένουν το πόρισμα του ανθρωπολόγου. Να υπενθυμίσουμε ότι, ο πα-τέρας του άτυχου παιδιού, κατά την απολογία του, ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε την κόρη του, διαμέλισε το σώμα της και στη συνέχεια κάποια από τα μέλη τα πέταξε σε διάφορα σημεία. 

Συγκεκριμένα για το κρανίο είχε αναφέρει ότι το είχε πετάξει στο Πεδίον του Άρεως. Ο δολοφόνος της μικρής Άννυ καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, ενώ η μητέρα αθωώθηκε και πλέον έχει εγκαταλείψει την Ελλάδα.

Το κρανίο που βρέθηκε χθες θα εξεταστεί από ανθρωπολόγο καθώς πρέπει να διαπιστωθεί αν υπάρχει πιθανότητα να ανήκει στο άτυχο κοριτσάκι για να κλείσει με ακόμα πιο δραματικό τρόπο η υπόθεση της δολοφονίας του.

Έμπειροι ιατροδικαστές έλεγαν ότι «από τα βιομετρικά χαρακτηριστικά θα εξαχθούν τα πρώτα συμπεράσματα, αν ανήκει πχ σε άντρα ή γυναίκα και την ηλικία. Πρόκειται για μια χρονοβόρα διαδικασία που δεν είναι σίγουρο ότι θα δώσει αποτελέσματα. Ωστόσο, δεν είναι και απίθανο. Θα πρέπει να εντοπιστεί DNA από το κρανίο ώστε να συγκριθεί με του παιδιού. Τότε θα είμαστε απόλυτα σίγουροι. Αν επίσης υπήρχε οδοντοστοιχία θα ήταν ένα ακόμα στοιχείο που θα βοηθούσε».

Οι αρχές ασφαλείας, εκτός από την υπόθεση της μικρής Άννυ, θα εξετάσουν και  άλλες περιπτώσεις εξαφάνισης ενώ δεν αποκλείουν να πρόκειται για κάποιο πρόσωπο που κανείς δεν γνώριζε τα στοιχεία του και κανείς δεν τον έχει αναζητήσει πότε. Για χρόνια το Πεδίο του Άρεως ήταν και ένα σημείο όπου είχαν βρει καταφύγιο πολλοί αλλοδαποί.

tilestwra