Χάρες για Τούνη – Αλεξάνδρου: Βάφτισαν τον εννέα μηνών γιο τους, Πάρη

Η μεγάλη μέρα έφθασε για την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, καθώς βάφτισαν σήμερα τον «νουνίτο» πήρε το όνομα Πάρης. Νονοί του γιου τους έγιναν η Στέλλα Πάσσαρη και ο Γιώργος Μανίκας.

Το ζευγάρι πραγματοποίησε το baby bloom του 9 μηνών γιου του έχοντας δίπλα του συγγενείς, φίλους και αγαπημένα τους πρόσωπα. Το μυστήριο τελέστηκε σε κτήμα στην Βαρυμπόμπη και ανάμεσα στους καλεσμένους στη βάφτιση ήταν ο Νίκος Κουρκούλης με την Κέλλυ Κελεκίδου, ο Στέλιος Χανταμπάκης με την Όλγα Πηλιάκη, η Δήμητρα Αλεξανδράκη, ο Νικηφόρος, ο Τζέιμς Καφετζής και πολλοί άλλοι.

Πολλοί μάλιστα από τους καλεσμένους μοιράστηκαν και τα πρώτα στιγμιότυπα από το πάρτι που διοργάνωσε ο ζευγάρι για την ιδιαίτερη αυτή η μέρα. Όπως είδαμε, όλος ο στολισμός του χώρου που πραγματοποιήθηκε η βάφτιση του μικρού ήταν σε μπλε και λευκές αποχρώσεις.

Η κολυμπήθρα στολισμένη με λευκά λουλούδια είχε στηθεί στον υπαίθριο χώρο του κτήματος. Και καρέκλες με τις μπλε κορδέλες είχαν στηθεί στο γκαζόν για τους καλεσμένους.tilestwra