Χάρης Δούκας: Ποιες είναι οι δύο γυναίκες δημοσιογράφοι πίσω από τη μεγάλη νίκη του στον δήμο Αθηναίων

Η Αδριάννα Μαγγανιά και η Στεφανία Μουρελάτου είναι οι δύο γυναίκες δημοσιογράφοι που έτρεξαν την προεκλογική καμπάνια του νέου δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα

Ο Χάρης Δούκας είναι ο αδιαμφισβήτητος νικητής του β’ γυρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, κατορθώνοντας παρά τις προβλέψεις, να επικρατήσει του Κώστα Μπακογιάννη και να αναδειχθεί ο νέος δήμαρχος Αθηναίων.

Δίπλα του, καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, ήταν δύο γυναίκες δημοσιογράφοι, οι οποίες έτρεξαν ολόκληρη την καμπάνια του συμβάλλοντας τα μέγιστα στη σπουδαία νίκη για τον Δήμο Αθηναίων.

Χάρης Δούκας: Οι δύο κυρίες πίσω από τη μεγάλη νίκη του νέου δημάρχου Αθηναίων

Ο λόγος για δύο κυρίες γνωστές από την τηλεόραση. Η πρώτη είναι η δηµοσιογράφος της ΕΡΤ Ανδριάννα Μαγγανιά, η οποία είναι γνωστή κυρίως από την παρουσία της στο τµήµα διεθνών ειδήσεων της δηµόσιας τηλεόρασης. Η κ. Μαγγανιά, που στην φωτογραφία την βλέπουμε από το γεύμα που παρέθεσε σε συνεργάτες τους ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων, είχε αναλάβει όλη την επικοινωνία του Χάρη Δούκα και ειδικά τα social media.

Η Αδριάννα Μαγγανιά είναι δημοσιογράφος στο Τμήμα Διεθνών Ειδήσεων στην Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση. Σπούδασε Επικοινωνία και ΜΜΕ στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο και την Ευρωπαική Πολιτική στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Έχει εργαστεί ως ρεπόρτερ, ως συντάκτης στην ΕΡΤ καθώς και στο ραδιοφωνικό σταθμό Stathmos.

Η δεύτερη είναι η επικεφαλής της επικοινωνίας του Νίκου Ανδρουλάκη, Στεφανία Μουρελάτου, η οποία έχει µακρά θητεία ως πολιτική-κοινοβουλευτική συντάκτρια στον ANT1 και έχει ουσιαστικά την ευθύνη για τη µιντιακή παρουσία του κ. ∆ούκα. Μαζί με τον Αδριάννα Μαγγανιά προσπάθησαν από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα Χάρη Δούκα, να κάνουν γνωστό στο ευρύ κοινό τον υποψήφιο- αντίπαλο του Κώστα Μπακογιάννη και όπως φαίνεται τα κατάφεραν.

Η Στεφανία Μουρελάτου είναι απόφοιτος του τμήματος Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και δημοσιογραφεί από το 1997. Εργάστηκε στην ΕΡΤ και στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ως πολιτική συντάκτρια. Έχει αρθρογραφήσει σε περιοδικά και ενημερωτικές ιστοσελίδες.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Χάρης Δούκας στον δεύτερο γύρο κατάφερε να τον ψηφίσουν 62.000 ψηφοφόροι (56%), ενώ στον πρώτο γύρο είχε συγκεντρώσει μόλις 19.842 ψήφους. Στις κάλπες της β΄Κυριακής δηλαδή ανέβασε τον αριθμό των ψηφοφόρων του κατά 43 χιλιάδες, τριπλασιάζοντας τα ποσοστά του, σε αντίθεση με τον Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος στον πρώτο γύρο είχε συγκεντρώσει 57.800 ψήφους και τώρα έχασε περίπου 7,5 χιλιάδες ψήφους.

tilestwra