Χάρης Σιανίδης: Γενέθλια έκπληξη και τούρτα στα σκαλιά σκάρωσαν Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Χριστίνα Παππά

Τα γενέθλια είναι πάντα μια ευκαιρία για γιορτή και χαρά, αλλά όταν οι φίλοι σου είναι διάσημα πρόσωπα της showbiz, τότε η έκπληξη μετατρέπεται σε ένα αξέχαστο event. Αυτό ακριβώς έζησε ο γνωστός μάνατζερ Χάρης Σιανίδης, όταν επέστρεψε στο σπίτι του και βρήκε μια συγκέντρωση φίλων με πρωταγωνιστές την εντυπωσιακή Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, τον διάσημο κομμωτή Τρύφωνα Σαμαρά, το δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη και τη Χριστίνα Παππά και άλλους καλεσμένους από το χώρο της μόδας και του entertainment.

Η έκπληξη ήταν μοναδική και απόλυτα συντονισμένη: φίλοι του Χάρη είχαν μαζευτεί σιωπηλά έξω από την πόρτα του, κρατώντας μια μεγάλη, σιέλ τούρτα, γεμάτη κεράκια που ήδη είχαν ανάψει, εν αναμονή της αγαπημένης στιγμής του ‘Happy Birthday’. Όταν ο Χάρης ανέβηκε τη σκάλα για να φτάσει σπίτι, τον υποδεχθηκαν με χαμόγελα, ενθουσιασμό και τραγούδια.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, γνωστή από τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες και την επιρροή της στα social media, δήλωσε έκπληκτη από την τέλεια οργάνωση και την ευχαρίστηση που έδωσε σε όλους η βραδιά. Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το ριάλιτι αντοχής Survivor, χαρακτήρισε την βραδιά ως “μαγική”, ενώ ο Τρύφωνας Σαμαράς, με την ανεπανάληπτη χαρά και έξαψη του, πρόσθεσε μια δόση λάμψης στην εορταστική ατμόσφαιρα.

Το παρτί συνεχίστηκε μέσα στο σπίτι με γέλια, μουσική και πολλές ευχές προς τον Χάρη, ο οποίος εμφανώς συγκινημένος από την αγάπη και την προσοχή των φίλων του, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του μέσα από λόγια αλλά και με το βλέμμα του.

Η βραδιά εκείνη θα μείνει στην μνήμη όχι μόνο του Χάρη αλλά και όλων των παρευρισκόμενων ως ένα παράδειγμα αληθινής φιλίας και της ζεστασιάς που μπορεί να προσφέρει ένας κύκλος ανθρώπων που ενώνονται με τον πιο γλυκό και φωτεινό τρόπο για να γιορτάσουν τα γενέθλια ενός αγαπημένου τους προσώπου. Και όπως είναι γνωστό, καμία εικόνα δεν μπορεί να περιγράψει επαρκώς την αίσθηση της απρόσμενης χαράς και του αληθινού ενθουσιασμού που μπορεί να φέρει μια τέτοια έκπληξη.

Όταν οι φίλοι σου κάνουν surprise party στο σπίτι σου, χωρίς να έχεις την παραμικρή ιδέα, έχοντας οργανώσει μια μικρή υπερπαραγωγή,τότε μάλλον κάτι έχεις κάνει καλά στην ζωή σου! Σχολίασε ο Χάρης Σιανίδης στο προφίλ του



Το διαβάσαμε ΕΔΩ