Χαμογελάει σαν άγγελος – Η κόρη της Λάσπα ξεπερνά σε ομορφιά και γοητεία την μαμά της

Η μεγάλη κόρη της Κατερίνας Λάσπα και του Νεκτάριου Νικολόπουλου έγινε 13 ετών. Η Κατερίνα Λάσπα έχει αποκτήσει δύο κόρες από τον γάμο της με τον επιχειρηματία Νεκτάριο Νικολόπουλο, όπου έγινε το καλοκαίρι του 2009 στη Μύκονο.

  • Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2006 στο νησί των ανέμων, όπου εκεί έγινε η πρόταση γάμου. Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στον Άγιο Σώστη στη Μύκονο και στη συνέχεια ακολούθησε ξέφρενο beach party. Τον Αύγουστο του 2010 γεννήθηκε η Σάρα, ενώ σχεδόν επτά χρόνια μετά, τον Μάιο του 2017 ήρθε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, η Άντρια.

Πρόσφατα η μεγάλη της κόρη είχε τα γενέθλιά της κι έγινε 13 ετών. Η παρουσιάστρια μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από το ευχάριστο αυτό γεγονός, δημοσιεύοντας στιγμιότυπο από την τούρτα γενεθλίων.

  • Όπως βλέπετε, η Σάρα επέλεξε μια τούρτα με αριθμούς και συγκεκριμένα το 13 διακοσμημένο με αστέρια. Η παρουσιάστρια είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Νεκτάριο Νικολόπουλο και έχουν αποκτήσει δύο κόρες, τη Σάρα και την Άντρια.

Η Σάρα ήρθε στον κόσμο τέσσερα χρόνια μετά τη γνωριμία του ζευγαριού και επτά χρόνια μετά τη γέννησή της γεννήθηκε η γλυκύτατη Άντρια που κλέβει τις εντυπώσεις με τις καστανόξανθες μπούκλες της.



tilestwra