Χιου Τζάκμαν & Ντέμπορα Λι Φέρνες: Διαζύγιο «βόμβα» μετά από 27 χρόνια γάμου

Ξεχωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν ο Χιου Τζάκμαν και η σύζυγός του, Ντέμπορα Λι Φέρνες.

Οι δυο τους έβαλαν τέλος στον γάμο τους, μετά από 27 χρόνια και ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους με μια κοινή δήλωση στο People.

Η δήλωση του Χιου Τζάκμαν και της Ντέμπορα Λι Φέρνες

«Είχαμε την ευλογία να μοιραστούμε σχεδόν τρεις δεκαετίες μαζί ως σύζυγοι, σε έναν υπέροχο, στοργικό γάμο. Το ταξίδι μας τώρα αλλάζει κι αποφασίσαμε να χωρίσουμε για να επιδιώξουμε την ατομική μας ανάπτυξη», αναφέρεται στη δήλωση.

«Η οικογένειά μας ήταν και θα είναι πάντα η ύψιστη προτεραιότητά μας. Αναλαμβάνουμε αυτό το επόμενο κεφάλαιο με ευγνωμοσύνη, αγάπη και καλοσύνη. Εκτιμούμε πολύ την κατανόησή σας όσον αφορά τον σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής, καθώς η οικογένειά μας περιηγείται σε αυτή τη μετάβαση», συνεχίζει.

Τέλος, ο Χιου Τζάκμαν και η Ντέμπορα Λι Φέρνες καταλήγουν πως κανείς από τους δύο δεν πρόκειται να κάνει περαιτέρω δηλώσεις: «Αυτή είναι η μόνη δήλωση που θα κάνει κάποιος από εμάς».

Ο Χιου Τζάκμαν και η Ντέμπορα Λι Φέρνες γνωρίστηκαν το 1995 στα γυρίσματα της αυστραλιανής τηλεοπτικής σειράς “Corelli” και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος.

Παντρεύτηκαν στις 11 Απριλίου 1996 και απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, τον 23χρονο πλέον, Όσκαρ και την 18χρονη Άβα.

Να σημειωθεί, πως ο Χιου Τζάκμαν και η Ντέμπορα Λι Φέρνες ήταν έναν από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ.tilestwra