Χριστίνα Μπέου για τις δηλώσεις της αδερφής της, Eve: «Κόπnκε η οικονoμική βοήθεια και είπε όλα αuτά»

Ένα απίστευτο ξέσπασμα κατά της αδελφής της Eve Beos μετά τη συνέντευξη «καταπέλτη» κατά του πατέρα τους, Αχιλλέα Μπέου, έκανε η Χριστίνα Μπέου.

Η ίδια κατηγόρησε δημόσια τον πατέρα της και Δήμαρχο Βόλου για ομοφοβία, τονίζοντας πως δε θέλει να ζει κοντά του.

Τον πατέρα της ωστόσο θέλησε να υπερασπιστεί δημόσια μέσω ανάρτησή της στο Facebook το πρωί της Τετάρτης η τρίτη κόρη του Αχιλλέα Μπέου, Χριστίνα, η οποία κατηγόρησε δημόσια την αδερφή της, λέγοντας πως είπε όσα είπε για τον πατέρα τους, όταν κόπηκε η οικονομική βοήθεια.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Χριστίνας Μπέου

«Επειδή δεν είμαστε το πολυαγαπημένο ριάλιτι σόου της Eve “ keeping up with the Kardashians” κ έχει κουράσει όλο αυτό, θέλω να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα.

Ουδέποτε αναζήτησα κάποιον δημοσιογράφο για να δώσω συνέντευξη κ ουδέποτε μου ζήτησε ο πατέρας μου να δώσω συνέντευξη για να τον υπερασπιστώ.

Ό,τι είπα το είπα γιατί αυτό αισθάνθηκα κ όχι επειδή έχω κάποιο συμφέρον από τον πατέρα μου, ήρθα στην Ελλάδα με τον σύζυγο μου και δεν είμαι βάρος στον πατέρα μου. Συμφέροντα είχε κ έχει η Eve που όταν κόπηκε η οικονομική βοήθεια, για λόγους που αφορά μόνο την οικογένεια, βγήκε κ είπε όλα αυτά.

Διαβάστε επίσης: Aχιλλέας Mπέος: “Η μαμά μου μας εγκατέλειψε όταν ήμουν 7 ετών, μας μεγάλωσε ο πατέρας μου” εξομολογείται η κόρη του

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η «μάνα» μας, μας παράτησε και μας μεγάλωσε ο πατέρας μου και σίγουρα υπάρχουν πολλοί μάρτυρες όπως οι άνθρωποι που τον βοήθησαν να μας μεγαλώσει κι έζησαν αυτές τις καταστάσεις μαζί μας.

Θα μπορούσα να μιλήσω σε έναν από τους δημοσιογράφους που με κατακλύζουν στα τηλέφωνα αλλά δεν ψάχνω κ δεν έχω ανάγκη για 5 λεπτά δημοσιότητας.

Έτσι λοιπόν επιλέγω μέσω του προσωπικού μου λογαριασμού να αποκαταστήσω την αλήθεια κ μια μεγάλη αδικία στο πρόσωπο του πατέρα μου και κατεπέκταση στην πραγματική μας οικογένεια.

Ο πατέρας μας δεν είναι ομοφοβικός σε αντίθεση με την Eve που την ομοφοβία αυτή της την προκάλεσε η μάνα μας, αυτή η μάνα που κρύβεται πίσω από όλο αυτό το μίσος, την πονηριά κ τα τραύματα που όχι μόνο έχει προκαλέσει αυτή αλλά κ οι σύντροφοι που έβαζε μέσα στα σπίτια μας.

Λυπάμαι για όσους είχαν την ανάγκη να την πιστέψουν κ έπεσαν θύμα στο θέατρο της και τα ψέματά της.

Αλλά επειδή όπως είπα κ στην αρχή δεν είμαστε ριάλιτι σόου βάζω μια τελεία εδώ κ δεν συνεχίζω.. άλλωστε οι δικοί μας άνθρωποι ξέρουν την αλήθεια κι αυτό μου φτάνει» έγραψε η Χριστίνα Μπέου.

Αχιλλέας Μπέος  Οι γάμοι και τα παιδιά του

Ο Δήμαρχος Βόλου γεννήθηκε το 1959, μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη, είναι Κριός και απόφοιτος Γυμνασίου. Έχει µία αδελφή, τη Βασιλική, και δύο αδελφούς, τον Αντώνη και τον Άγγελο, ενώ οι γονείς του, Νίκος, μαραγκός στο επάγγελμα, και Αργυρώ, έχουν πεθάνει.

Ο Αχιλλέας Μπέος έπαιζε μπάσκετ στην εφηβεία του. Στα 19 του παντρεύτηκε στην Αμερική την Ελευθερία, αισθητικό στο επάγγελμα, και απέκτησαν τέσσερα παιδιά. Την Αργυρώ, που είναι σήμερα 41 ετών και έχει κομμωτήριο στη Γλυφάδα, την Ευτυχία (Eve), 39 ετών, η οποία ζει στην Αμερική και ασχολείται µε μεσιτικά, τη Χριστίνα, που είναι 31 ετών και διηύθυνε µια φιλανθρωπική οργάνωση στην Αμερική, αλλά πρόσφατα επέστρεψε στην Ελλάδα και τον Νίκο, που είναι 25 ετών και ασχολείται µε το ποδόσφαιρο.

Ο δεύτερος γάμος και ο χωρισμός

Ο Αχιλλέας Μπέος έχει κάνει και δεύτερο γάμο, µε την Εύη, και έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Αχιλλέα, που είναι 13 ετών και πηγαίνει Α’ Γυμνασίου. Ο γάμος τους έληξε άδοξα πριν από δύο χρόνια. Πλέον έχει µια σύντροφο, η οποία τον στηρίζει και είναι δίπλα του.

tilestwra