«Χώρισα στην εγκυμοσύνη, έγινα μητέρα στα 42, δουλεύω πολύ. Ευτυχώς έχω τη μαμά μου γιατί είμαι πολύ κουρασμένη»

Ζόρια για τη 42χρονη μαμά Μαρκέλλα Γιαννάτου: Χώρισα ενώ ήμουν έγκυος, δουλεύω πολύ, πάλι καλά έχω τη μαμά μου

Η συνέντευξη της Μαρκέλλας Γιαννάτου στην εκπομπή “I Love Σουκού” ήταν μια ευκαιρία να διαπιστώσουμε την αυθεντικότητα και την ειλικρίνεια της αγαπημένης ηθοποιού. Καθώς απαντούσε στις ερωτήσεις, ανέδειξε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε τον χωρισμό της από τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Με ειλικρίνεια και ανοικτό διάλογο μίλησε για τη δυσκολία αυτής της περιόδου, ενισχύοντας το μήνυμα ότι οι γυναίκες είναι δυνατές και μπορούν να ξεπερνούν τις δυσκολίες.

Επιπλέον, τονίστηκε ο ρόλος της μητρότητας στη ζωή της, καθώς ανέφερε πώς βιώνει αυτή την εμπειρία. Η Μαρκέλλα Γιαννάτου φάνηκε να είναι αφοσιωμένη στο ρόλο της μητέρας και να αγαπάει βαθιά το παιδί της. Η συνέντευξη αυτή αποτέλεσε μια ευκαιρία να αναδειχθεί η προσωπική της ζωή, που εμπνέει και συγκινεί το κοινό της.

“Η εγκυμοσύνη ήταν συνειδητή. Δεν έτυχε, πέτυχε. Ήταν μέσα από μια διαδικασία. Άρχισα να το σκέφτομαι σοβαρά γύρω στα 38-39. Σκέφτηκα ότι δεν έχω πολλά περιθώρια. Νομίζω αγχώθηκα, ναι. Ότι κάπως αν το αποφασίσω, μετά τι θα κάνω; Έκανα κρυοσυντήρηση, πέρασα όλη τη διαδικασία. Δεν συνδυάζεται η καριέρα με το παιδί στη δικιά μου περίπτωση. Αν δεν είχα τη μαμά μου θα ήταν αδύνατο. Τώρα είναι δύσκολο” αποκάλυψε η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: “Με επηρέασε πάρα πολύ ο χωρισμός, πέρασα πάρα πολύ δύσκολα όλη αυτήν την περίοδο. Είχα την τύχη να έχω μια καλή εγκυμοσύνη, οπότε δε φορτώθηκε με άλλα πράγματα. Αλλά ήταν δύσκολο, ναι. Πληγώθηκα, τραυματίστηκα, όλα αυτά. Δεν έχεις περιθώρια να μην είσαι καλά όταν βγει από την κοιλιά το μωρό. Νιώθω καθημερινά ότι δεν είμαι αρκετά καλή μαμά. Δουλεύω πολύ, γυρίζω κουρασμένη. Θέλω να της μιλάω, με παίρνει ο ύπνος. Θέλω κι άλλο”.

tilestwra