Ψήφισε γονατιστός ο Κασσελάκης: «Η χώρα δικαιούται να έχει μια προοδευτική κυβέρνηση σύντομα στον τόπο»

Ο Στέφανος Κασσελάκης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο εκλογικό κέντρο του Περιστερίου, πριν από λίγη ώρα το μεσημέρι της Κυριακής (17/9).

Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, βρέθηκε λίγο μετά τη 1 στο εκλογικό κέντρο μαζί με τους συνεργάτες του και με τον σκύλο του και περίμενε υπομονετικά στην ουρά για να ψηφίσει.

«Η χώρα δικαιούται να έχει μια προοδευτική κυβέρνηση σύντομα στον τόπο», ανέφερε αρχικά ο κ. Κασσελάκης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ψήφισε μαζί με τον σκύλο του

Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πραγματικά συγκινημένος «από την κοσμοσυρροή σήμερα». «Πάρα πολύς κόσμος», είπε, συστήνοντας υπομονή σε όσους περιμένουν στις ουρές για να ψηφίσουν. «Είναι απρόσμενη η προσέλευση αλλά αξίζει τον κόπο γιατί η χώρα δικαιούται να έχει μια προοδευτική κυβέρνηση σύντομα στον τόπο, μια προοδευτική κυβέρνηση που βάζει τον άνθρωπο στο επίκεντρο και ξέρει να διαχειρίζεται το μέλλον του τόπου, τους πόρους του τόπου και να λύνει τα προβλήματα του τόπου», επισήμανε.

«Μια σύγχρονη πατριωτική κυβερνώσα αριστερά», συνέχισε, προσθέτοντας: «αυτό είναι το όραμά μου, αυτό φαίνεται να βλέπει ο κόσμος και να ανταποκρίνεται». Ο κ. Κασσελάκης ολοκλήρωσε τη δήλωση του αναφέροντας: «Ψηφίστε σήμερα, για όποιον θέλετε, αλλά ψηφίστε. Και από αύριο ενωμένοι συνεχίζουμε μαζί. Και με τη νίκη».tilestwra