Ψήφισε ο Αγοραστός: «Σας καλώ να συνεχίσουμε, έχουμε μπροστά μας μεγάλο έργο για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας»

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής, στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και εκ νέου υποψήφιος Κώστας Αγοραστός.

Σύμφωνα με το onlarissa, ο κ. Αγοραστός προσήλθε στην κάλπη ευδιάθετος και συνομίλησε θερμά με πολίτες για ψηφοφόρους.

Στο πλευρό του ήταν ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κ. Χρήστος Κέλλας, οι αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Βασίλης Πίνακας, Νίκος Λιούπας και στελέχη του κόμματος.

Στις δηλώσεις του κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει «τον δρόμο της ανασυγκρότησης και να ξαναζωντανέψουμε να ενδυναμώσουμε την σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ μας που χτίσαμε όλα αυτά τα χρόνια με σχέδιο, με πρόγραμμα», όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Στις δηλώσεις του ανέφερε τα εξής:

«Είναι μια μέρα χαράς, όλοι μαζί Θεσσαλές και Θεσσαλοί, περήφανοι για την καταγωγή μας, την ιστορία μας και τα επιτεύγματά μας, επιλέγουμε τον σίγουρο δρόμο της ενότητας. Με σταθερό βήμα θα ακολουθήσουμε το σταυροδρόμι της ανασυγκρότησης, της ανάπτυξης και της ευημερίας. Σας καλώ όλους να συμμετέχετε σε αυτή την γιορτή της δημοκρατίας, σας καλώ να συνεχίσουμε. Έχουμε μπροστά μας μεγάλο έργο ανασυγκρότησης της Θεσσαλίας, στον δρόμο αυτόν μας γνωρίζετε. Σας καλούμε με όλες τις δυνάμεις σας να στηρίξετε τον δρόμο της ανασυγκρότησης και να ξαναζωντανέψουμε, να ενδυναμώσουμε την σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ μας που χτίσαμε όλα αυτά τα χρόνια με σχέδιο, με πρόγραμμα, με συγκεκριμένα μέτρα και προτάσεις και να συνεχίσουμε μαζί.

Για ένα να είστε σίγουροι, ότι την επόμενη μέρα θα είμαστε εδώ και θα δώσουμε όλη μας την ψυχή, όπως πάντα κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά, να δουλεύουμε».

tilestwra