Ωραίος… ο Κασσελάκης: Πήγε με 36 λεπτά καθυστέρηση στη Βουλή – Ντυμένος με τρέντι καρό κουστούμι

«Ώρα… ΠΑΣΟΚ» για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος ξεκίνησε την προγραμματισμένη για τις 16:30 ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα με 36 λεπτά καθυστέρηση.

Φορώντας ένα καρώ σακάκι σε χρώμα του πάγου, και λευκό πουκάμισο, ο κ. Κασσελάκης ανέβηκε στο βήμα, ωστόσο διαπίστωσε ότι ήταν παρών ο Αλέξης Τσίπρας και αμέσως κατέβηκε να τον χαιρετήσει. Μετά επανήλθε για να ξεκινήσει την ομιλία του στους 47 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε τον στο βίντεο:

Στην αίθουσα της Γερουσίας της Βουλής είχαν συγκεντρωθεί την προγραματισμένη ώρα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Λίγο αργότερα προσήλθε και ο τέως πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας. Μάλιστα, όταν μπήκε στην αίθουσα, οι βουλευτές τον χειροκρότησαν θερμά.

Ο ίδιος χαιρέτησε διά χειραψίας πολλούς εξ αυτών, ενώ επέλεξε να καθίσει πίσω από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και δίπλα στον Κώστα Αρβανίτη. Στο μικρό πηγαδάκι που σχηματίστηκε μεταξύ τους, ο πρώην πρωθυπουργός φέρεται να είχε πολλές απορίες για το κρίκετ, ένα άθλημα που ξεκίνησε από την Ινδία και έγινε εξαιρετικά δημοφιλές στη Βρετανία, όπου έχει σπουδάσει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Ο πρώην ΥΠΟΙΚ ανέλαβε να του λύσει τις σχετικές απορίες.

tilestwra