Όλγα Φουντέα: Το περιστατικό με follower που την είδε και του έπεσε το…

Στην εποχή των social media, οι σχέσεις ανάμεσα στις δημόσιες προσωπικότητες και το κοινό αναδιαμορφώνονται με ενδιαφέροντες και πολλές φορές απρόσμενους τρόπους. Ένα τέτοιο ενδιαφέρον περιστατικό πρόσφατα αναδείχθηκε στο Instagram της γνωστής συγγραφέως Όλγας Φουντέα, όταν ένας follower της μοιράστηκε μια μικρή αλλά ειλικρινή εμπειρία που είχε με την ίδια.

Ο follower περιέγραψε πώς, βλέποντας την Φουντέα δίπλα σε ένα περίπτερο, έχασε τη συγκέντρωσή του και έτσι του έπεσε το αναψυκτικό.

Σας είδα φευγαλέα δίπλα σε ένα περίπτερο και μου έπεσε το αναψυκτικό (δεν το ρίξατε εσείς φυσικά, εγώ ήμουν αφηρημένος). Καλή εβδομάδα να έχετε!

Αντί να εκφράσει αναστάτωση, επέλεξε να γράψει ένα μήνυμα και να ευχηθεί καλή εβδομάδα στη συγγραφέα, δείχνοντας μια αίσθηση αγάπης και συντροφικότητας που συχνά λείπει από τις διαδικτυακές αλληλεπιδράσεις.

Αυτό το περιστατικό αντικατοπτρίζει την ικανότητα των κοινωνικών μέσων να φέρουν τους ανθρώπους πιο κοντά, ακόμα και μέσω απλών καθημερινών συμβάντων. Η αλληλεπίδραση με την Φουντέα δεν οδήγησε σε κάποια προσωπική επαφή ή μακροσκελή συζήτηση, αλλά έδωσε στον follower ένα μοναδικό και ανθρώπινο στιγμιότυπο που επέλεξε να μοιραστεί με έναν θετικό και ευγενικό τρόπο.



Το διαβάσαμε ΕΔΩ