Όλη η Ελλάδα υποκλίνεται στη Νένα Χρονοπούλου: Είπε για τον Αντώνη τα πιο όμορφα λόγια και μπράβο της

Ο θάνατος του 36χρονου Αντώνη που προκάλεσαν οι άντρες του πληρώματος του Blue Horizon στον Πειραιά συγκλόνιζε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και εξόργισε τον κόσμο για την απαράδεκτη συμπεριφορά τους και στην συνέχεια όταν και ο 36χρονος βρισκόταν στην θάλασσα. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που με αναρτήσεις τους και δηλώσεις τους πήραν θέση κάνοντας λόγο πως εαν δεν γνώριζαν την αδυναμία του Αντώνη δεν θα τον έσπρωχναν στον θάνατο. Ανάμεσά τους και η ηθοποιός Νένα Χρονοπούλου η οποία και ως μητέρα παιδιού με ειδικές ανάγκες δίνει εδώ και χρόνια τον δικό της αγώνα όχι μόνο για το παιδί της αλλά και για όλα τα παιδιά και αγωνίζεται για τα δικαιώματα των ανθρώπων με διαφορετικότητα.. Και έτσι φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και συγκίνησε με όσα είπε για τον αδικοχαμένο Αντώνη.

Με δάκρυα στα μάτια η Νένα Χρονοπούλου μίλησε για τον 36χρονο Αντώνη

«Όλη η Ελλάδα θρηνεί έναν άγγελο. Όλοι οι γονείς πιστεύουμε ότι αν ο Αντώνης είχε τη δυνατότητα αντίστασης δεν θα είχε χάσει τη ζωή του. Επειδή τον ήξεραν ήξεραν ότι μπορούν να τον επιβληθούν και τον έσπρωξαν στον θάνατο.

Ένα πράγμα δεν έγινε, δεν έπεσε ένα σωσίβιο!

Όλοι μάθαμε ότι ο Αντώνης ήταν το παιδί για όλες τις δουλειές, ήταν ένας προκομμένος άνθρωπος.

«Οι “Αντώνηδες” θα σώσουν τις ψυχές σας, θα τον υιοθετούσα»

Οι “Αντώνηδες” θα σώσουν τις ψυχές σας. Θέλω να πω με δάκρυα στα μάτια ότι δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι ένας άνθρωπος σπρώχνει έναν άνθρωπο έτσι, που δεν μπορεί να του αντισταθεί.



tilestwra