Όλη η τύχη πάνω τους: «Βροχή» τα λεφτά για 3 Ζώδια, καλά νέα για οικονομικά & επαγγελματικά «βλέπει» η Άση Μπήλιου

Η Άση Μπήλιου παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα, την πρώτη μέρα της εβδομάδας.

Η Δευτέρα είναι πιο έντονα συναισθηματική μέρα με τη Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού. Η αντίθεση Σελήνης – Δία μπορεί από τη μια να μας βρίσκει πρόθυμους να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας κι από την άλλη να μην θέλουμε να διαταράξουμε τη ζώνη ασφαλείας μας και τον δεδομένο τρόπο ζωής μας.

Σήμερα, θα τείνουμε να παίρνουμε κάπως πιο προσωπικά τα πράγματα, γι’ αυτό ας είμαστε πιο επιεικείς με τον εαυτό μας και τους άλλους.

Οι ημερήσιες προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στον Σκορπιό απαιτώντας ησυχία, ιδιωτικότητα και αφοσίωση στους στόχους που έχετε. Μάλιστα θα είστε και ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι και η προσοχή σας θα είναι απερίσπαστη. Κάποια θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά, τα οικονομικά ή τις επενδύσεις σας θα σας απασχολήσουν περισσότερο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Δευτέρα αποτελεί προέκταση της Κυριακής με τη Σελήνη να εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό, στον τομέα των σημαντικών σας σχέσεων. Είναι η μέρα που θα την αφιερώσετε στους άλλους. Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη σας προτρέπει να οργανωθείτε καλύτερα και να βάλετε σε μια τάξη την καθημερινότητα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη ακόμη μέσα στον τομέα εργασίας και υγείας, φαίνεται ότι θα ασχοληθείτε με θέματα της δουλειάς σας ή της φυσικής σας κατάστασης. Σήμερα επιπλέον ίσως να νιώθετε και λίγο μπερδεμένοι σχετικά με τις συμβουλές που μπορεί να λάβατε από ένα φίλο ή συνεργάτη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Δευτέρα είναι μια πιο γλυκιά, παιχνιδιάρικη, δημιουργική κι ευχάριστη μέρα για σας με τη Σελήνη στον Σκορπιό σε εξάγωνο με την Αφροδίτη στον τομέα της χαράς, της δημιουργίας, της διασκέδασης, του έρωτα των παιδιών. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία μπορεί να φέρνει μια ευκαιρία σε επίπεδο επαγγελματικό που έχει ένα βαθμό ρίσκου.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Σκορπιό σάς βάζει σε μια διάθεση πολύ εσωτερική. Ενδεχομένως να έχετε και κάποιες δουλειές ή μπορεί να θέλετε να προετοιμαστείτε λίγο για την υπόλοιπη εβδομάδα. Σήμερα με την αντίθεση Σελήνης – Δία μπορεί να νιώσετε μπερδεμένοι καθώς ίσως δέχεστε αντιφατικές συμπεριφορές στο σπίτι ή τη δουλειά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Δευτέρα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακή μέρα και με πολλή όρεξη θα θελήσετε να επικοινωνήσετε με φίλους και συνεργάτες. Σε γενικές γραμμές θα θελήσετε να έχετε ένα πολύ ελεύθερο πρόγραμμα να κάνετε ότι επιθυμείτε. Όμως φροντίστε να σας μείνουν ενεργειακά αποθέματα γιατί στα μισά της εβδομάδας θα είστε εξαντλημένοι από την κούραση.

Η Άση Μπήλιου κάνει τις αστρολογικές προβλέψεις για τη σημερινή ημέρα

ΖΥΓΟΣ

Η Δευτέρα αποτελεί με κάποιο τρόπο συνέχεια του κλίματος της Κυριακής. Θα είστε αφοσιωμένοι σε κάποια πρακτικά θέματα ίσως των επαγγελματικών και των οικονομικών σας. Στην πορεία της μέρας μπορεί να κανονίσετε κάτι με φίλους. Με την αντίθεση της Σελήνης με τον Δία μπορεί να νιώθετε κάπως πιο πιεσμένοι ή αγχωμένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τη Δευτέρα όλα τα φώτα είναι πάνω σας καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σας, σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη και αντίθεση με τον Δία και νιώθετε μεγαλύτερο ενθουσιασμό με ό,τι καταπιάνεστε αλλά και περισσότερο άγχος. Το εξάγωνο Σελήνης – Αφροδίτης κάνει τη μέρα κατάλληλη για δημιουργία και καλλιτεχνική έκφραση. Θετική και για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας από πλευράς εμφάνισης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό παραπέμπει σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, στη φροντίδα του εαυτού σας, το κλείσιμο εκκρεμοτήτων και είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεχάσετε τα «πρέπει» και τις υποχρεώσεις και να ασχοληθείτε μόνο με ό,τι σας δίνει ενέργεια. Είναι η μέρα αφοσίωσης στον ίδιο σας τον εαυτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τη Δευτέρα με τη Σελήνη να παραμένει στον Σκορπιό σε όλη τη διάρκεια της μέρας θα συμπιέσετε όσο μπορείτε το πρόγραμμα σας για να προλάβετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας. Το πρωί μπορεί να έχετε κάποιες θετικές εξελίξεις σε επίπεδο επαγγελματικό. Πολύ διαφορετική εικόνα από το απόγευμα με την αντίθεση Σελήνης – Δία καθώς ξεκινά το άγχος για το μέλλον στη δουλειά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Δευτέρα μπαίνει δυναμικά με τη Σελήνη στον Σκορπιό σε κόντρα με το ζώδιο σας και θα σας πιέσει ποικιλοτρόπως. Είτε χρειάζεται να εργαστείτε περισσότερο, είτε έχετε δουλειές στο σπίτι, δεν θα είναι εύκολο να περάσετε πολλές ώρες όπως θέλετε. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία σας βάζει σε διλήμματα αν πρέπει να ακολουθήσετε ακριβώς ό,τι κάνετε ή να δοκιμάσετε έναν εναλλακτικό τρόπο στη δουλειά.

ΙΧΘΥΕΣ

Σύμφωνα με την Άση Μπήλιου, η Δευτέρα κρατάει κάτι από τις ευκολίες της Κυριακής και με το εξάγωνο της Σελήνης από τον Σκορπιό με την Αφροδίτη στην Παρθένο ανεβάζει τη διάθεση σας. Βέβαια ταυτόχρονα μπορεί να έχετε και κάποιες τάσεις φυγής. Ακόμη είναι και σούπερ επικοινωνιακή μέρα και θα σας βρει να μιλάτε με φίλους, συνεργάτες ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

tilestwra