Όλη η τύχn πάνω τους στην εποχή του Σκoρπιού: 2 Ζώδια που θα βγάλoυν πολλά χρńματα & θα αλλάξει η ζωή τους

Μετά από μια αρκετά ταραχώδη σεζόν του Ζυγού (χάρη στην έκλειψη ηλίου της περασμένης εβδομάδας), επιτέλους προχωράμε στην εποχή του Σκορπιού και η ατμόσφαιρα αλλάζει.

Η παραμονή του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού πραγματοποιείται κάθε χρόνο περίπου από τις 22-23 Οκτωβρίου έως τις 21-22 Νοεμβρίου.

Η φετινή εποχή του Σκορπιού θα μας «χτυπήσει» σε όλα τα επίπεδα, αλλά κυρίως, στη λαχτάρα μας να βρεθούμε κοντά και συναισθηματικά με τους δικούς μας ανθρώπους. Θέλουμε να φτάσουμε στην καρδιά των γεγονότων, αλλά κυρίως στο κέντρο του τι νιώθουν οι άλλοι. Αγνοούμε τις επιφανειακές συζητήσεις και ψάχνουμε τις βαθιές και ουσιαστικές κουβέντες. Και, αφού μιλάμε για Σκορπιό, αυτή η επιθυμία για βαθιά σύνδεση επεκτείνεται και στην ερωτική μας ζωή. Ετοιμαστείτε για παθιασμένες ερωτικές στιγμές, αλλά και σοβαρά βήματα για την εξέλιξη της σχέσης σας.

Την ίδια στιγμή θα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι, όπως εσείς ακούτε τους άλλους, έτσι και οι άλλοι δίνουν σημασία σε εσάς. Μπορεί παλαιότερα να δίνατε περισσότερη προσοχή στον σύντροφό σας, μα τώρα ξεκαθαρίζετε ότι οι ανάγκες σας είναι εξίσου σημαντικές. Ταυτόχρονα, δεν θα κρύβετε τι πραγματικά νιώθετε. Θα είστε ο εαυτός σας. Μπορεί αυτήν την περίοδο να κάνετε και μια απρόσμενη αλλαγή στην εμφάνισή σας – όπως το να βάψετε τα μαλλιά σας, ας πούμε, ροζ. Γιατί; Επειδή μπορείτε!

Αυτή την περίοδο, θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο για να βρείτε το πάθος σας στη ζωή. Όπως, το τι σας παρακινεί να σηκωθείτε από το κρεβάτι το πρωί -εκτός από το ξυπνητήρι που χτυπάει δυνατά. Αν η απάντηση είναι «Δεν ξέρω», τότε θα βρεθείτε να ψάχνετε για ένα νέο χόμπι στο οποίο μπορείτε πραγματικά να εντρυφήσετε. Ίσως μάθετε να παίζετε κιθάρα ή να παρακολουθήσετε εκείνο το σεμινάριο που για καιρό σκεφτόσασταν. Ό,τι κι αν είναι, το να έχετε κάτι στο οποίο μπορείτε πραγματικά να συγκεντρωθείτε, θα σας βοηθήσει να νιώσετε ενεργοποιημένη και συγκεντρωμένη.

Τέλος, προετοιμαστείτε για κάποιες βαθιές σκέψεις για τη ζωή σας, τη συναισθηματική σας ευημερία και το πού βρίσκεστε. Τώρα είναι η στιγμή που μπορεί να αποκτήσετε επίγνωση του πώς η καταστροφολογία επηρεάζει την ψυχική σας υγεία. Όταν καταλάβετε τι σας ρίχνει ψυχολογικά, θα είστε σε θέση να λάβετε μέτρα για να το σταματήσετε εν τη γενέσει του.

Η εποχή του Σκορπιού θα επηρεάσει όλα τα ζώδια, καθώς στη διάρκειά της γίνεται και η Πανσέληνος Οκτωβρίου στο ζώδιο του Ταύρου – προβλέπεται πολύ σκληρή για όλους- μα ο Σκορπιός και ο Ταύρος θα αισθανθούν την επιρροή της περισσότερο.

tilestwra