Όλοι μιλάνε για την Στικούδη: Εμφανίστηκε στα Madwalk έγκuος με την κоιλiα έξω και καταχεıροκροτήθnκε

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης διανύουν μία πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή τους καθώς η τραγουδίστρια είναι έγκυος στον δεύτερο καρπό του έρωτά τους. Όπως είχε αποκαλύψει πριν λίγο καιρό η ίδια η Κατερίνα το δεύτερο παιδί τους θα είναι και πάλι αγόρι.

Το βράδυ της Δευτέρας 20 Νοεμβρίου η pop τραγουδίστρια έκανε μία λαμπερή και ταυτόχρονα αποκαλυπτική εμφάνιση στο Madwalk 2023. Για το event μόδας και μουσικής επέλεξε ένα glamorous σετ με see through φούστα και μπούστο που άφηνε σε κοινή θέα τη φουσκωμένη της κοιλιά.

Η Κατερίνα Στικούδη κατά την είσοδό της στο γήπεδο Tae Kwon Do έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους των ψυχαγωγικών εκπομπών, αποκαλύπτοντας παράλληλα το όνομα που θα πάρει ο δεύτερος γιος της.

Όπως είπε η Κατερίνα Στικούδη, ο δεύτερος γιος της θα πάρει το όνομα του πατέρα της, Νικόλαος.

«Η εγκυμοσύνη κυλάει πολύ ωραία μέχρι τώρα. Δεν βλέπω πολλές διαφορές από την πρώτη εγκυμοσύνη, μάλλον επειδή είναι και αγόρια και τα δύο. Όπως ήμουν καλά με τον Βύρωνα έτσι και με τον Νικόλαο. Γιατί ο Νικόλαος θα έχει το όνομα του παππού του. Έχω φοβερή αδυναμία στον μπαμπά μου» είπε η Κατερίνα Στικούδη.

Για τον γιο της, Βύρωνα και πως περιμένει το αδερφάκι του, η τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει πριν λίγο καιρό: «Του εξηγώ, είναι πολύ καλό παιδάκι νομίζω θα τα πάμε πάρα πολύ καλά όπως όλες οι οικογένειες έτσι και εμείς θα δώσουμε το δικό μας αγώνα, τα αδερφάκια να είναι μανιασμένα, να αγαπιούνται και αν διαφωνούν κάποιες φορές και αυτό μες στο πρόγραμμα είναι μου αρέσει που είμαι μανούλα, μου αρέσει αυτός ο ρόλος και τη μητρότητα δεν πίστευα ότι θα την αγκαλιάσω τόσο πολύ και θα νιώθω τόσο όμορφα μέσα σε αυτό».

Δείτε το βίντεο με όσα δήλωσεΤο διαβάσαμε ΕΔΩ