Όλοι χειροκροτούν την Κατερίνα Παναγοπούλου: Είπε για τον θάνατο του Αντώνη τη λέξη που έπρεπε να πουν όλοι οι δημοσιογράφοι

Η Κατερίνα Παναγοπούλου, το βράδυ της Παρασκευής, 8/9 μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, αναφέρθηκε στις καταστροφές από την κακοκαιρία Daniel και την κηδεία του 36χρονου Αντώνη να μονοπωλούν τη ροή των θεμάτων.

Μάλιστα, με αφορμή τα νέα δεδομένα που έρχονται στο φως για τη δολοφονία του Αντώνη από μέλη του πληρώματος του Blue Horizon, η δημοσιογράφος και άνκοργουμαν του Μεγάλου Καναλιού δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή και την προσωπική της θλίψη για όλα όσα σημειώθηκαν στο λιμάνι του Πειραιά.

Συγκεκριμένα, όταν συνδέθηκε με την αίθουσα σύνταξης και την ρεπόρτερ Κατερίνα Νώντα, η Κατερίνα Παναγοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μας έχει αρρωστήσει όλους αυτό το θέμα, αυτή η δολοφονία. Θα μείνουμε εδώ, ραγίζει την καρδιά μας και δεν χωράει το μυαλό αυτή την κτηνωδία. Έχουμε δει τόσες φορές τα βίντεο και αυτά τα πλάνα αλλά δεν το χωράει το μυαλό μας. Αυτή η κτηνωδία, ξαναλέω, πως συνέβη. Η κτηνώδης συμπεριφορά των ανθρώπων που δολοφόνησαν τον Αντώνη».

«Από την έρευνα προκύπτει και ένα σοκαριστικό και βεβαίως εξοργιστικό στοιχείο που δείχνει την κτηνώδη, επιμένω στη λέξη και την επαναλαμβάνω συνειδητά, αδιαφορία των δολοφόνων αλλά και του πληρώματος του πλοίου που είδε την δολοφονία. Έμεινε έξι λεπτά στο νερό! Δεν το χωράει το μυαλό μας, ότι βλέπεις έναν άνθρωπο να πνίγεται μπροστά σου και αντιδράς με αυτό τον τρόπο. Είναι αδιανόητο! Είναι αδιανόητο! Δεν το χωράει το μυαλό μας! Αυτοί οι άνθρωποι τι είχαν στο κεφάλι τους εκείνη την ώρα και ποια τιμωρία είναι αρκετή;».

«Και όταν ξέρεις ότι από τους στροβιλισμούς, που δημιουργούνται εκείνη την ώρα, πραγματικά ο άνθρωπος θα πνιγόταν. Και είδαμε που γυρίζει την πλάτη και φεύγει. Και ακούσαμε την γυναίκα, που πήγε στην κηδεία, να λέω πως άκουσε το «φεύγουμε, σαν να είχε πέσει ο καφές του μέσα στη θάλασσα». Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγραφεί αυτή η κτηνωδία και επιμένω στη λέξη» συμπλήρωσε, σε αυστηρό τόνο, η Κατερίνα Παναγοπούλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA το βράδυ της Παρασκευής.tilestwra