Όλο το ίντερνετ μιλάει για την Κατερίνα Ρίστα: Συγκλόνισε η ρεπόρτερ του Star στη Θεσσαλία – Ξέσπασμα σε ζωντανή μετάδοση – «Ντρέπεται η ντροπή»

Η “έκρηξη” της απεσταλμένης του Star – “Να τα πετάξουν πού;”

Με μία συγκλονιστική ανταπόκριση από τη Θεσσαλία περιέγραψε η απεσταλμένη του Star στη Θεσσαλία Κατερίνα Ρίστα τη δραματική κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή μετά την καταστροφή της αγροτικής παραγωγής, αλλά και σχετικά με το τεράστιο πρόβλημα της «υγειονομικής βόμβας» που αποτελεί το ζήτημα των νεκρών ζώων στα λασπόνερα.

Η αστυνομική συντάκτρια του Star, η οποία βρίσκεται στον πολύπαθο κάμπο, μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Μάρα Ζαχαρέα σχετικά με το δράμα των ανθρώπων που δεν έχει τέλος, καθώς αφού κινδύνεψε η ζωή τους και χάθηκαν οι περιουσίες τους, τώρα απειλείται και η υγεία τους.

Ανέφερε συγκεκριμένα, περιγράφοντας την κατάσταση που έχει να διαχειριστεί κάτοικος της περιοχής:

«Ο άνθρωπος αυτός θα πρέπει να κλείσει τη μύτη του, με τα χέρια του να πιάσει τα νεκρά ζωντανά του και να τα πετάξει πού; Σε ποια χωράφια να τα πετάξει; Σε αυτά πού λιμνάζουν; Πού δεν μπορείς να ανασάνεις; Συγγνώμη για τον τόνο της φωνής μου και την «έκρηξη» αλλά τους ζω αυτούς τους ανθρώπους τρεις μέρες. Δεν έχουν πάρει ανάσα. Και να μαζεύουν τώρα και τα νεκρά τους ζώα». Υγειονομική «βόμβα» τα νεκρά ζώα

Δείτε το βίντεοtilestwra