Όλο το Ίντερνετ μιλά για τη Λατινοπούλου: Με 3 βαριές λέξεις πήρε θέση & είπε για τον Κασσελάκη όσα λίγοι θα τολμούσαν

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε πρόσφατα, η Αφροδίτη Λατινοπούλου, επικεφαλής του κινήματος “Φωνή Λογικής,” παρουσιάζει την άποψή της σχετικά με τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, καθώς και τους υποψηφίους Στέφανο Κασσελάκη και Έφη Αχτσιόγλου.

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Τα όσα είπε

Στην αρχή του βίντεο, με τη φράση «Το φαινόμενο Κασσελάκης: Θρίαμβος της αερολογίας ή πολιτικής επιτυχίας;», η Αφροδίτη Λατινοπούλου αναφέρει την άποψή της σχετικά με τον Στέφανο Κασσελάκη. Χαρακτηρίζει τον Κασσελάκη ως «ένα χθεσινό τίποτα,» εκφράζοντας την άποψη ότι πρόκειται για έναν πολιτικό που δεν έχει αφήσει σημαντικό αποτύπωμα στην πολιτική σκηνή και τον χαρακτηρίζει «ένα κενό πουκάμισο.»

«Είναι δημιούργημα των social media όπως αφελώς υποστηρίζεται; Απλά γελάω» προσθέτει η Αφροδίτη Λατινοπούλου, σύμφωνα με την οποία ο Στέφανος Κασσελάκης «έχει την στηριξη πολλών και ισχυρών παραγόντων από τον Τσίπρα – που όλοι καταλαβαίνουμε γιατί έμεινε έναν μήνα στην Αμερική – μέχρι όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης».

«Μην ξεχάσουμε το εξαιρετικό επικοινωναικό επιτελείο που δεν ξέρουμε ποιο είναι. Βοηθάει οτι είναι νέος, ανοιχτά δηλωμένος γκει, με εμφάνιση που θυμίζει ροκ σταρ, έναν υπέροχο σκύλο το τέλειο πακέτο για τη δύναμη της εικόνας. Βάλτε πως έχει μείνει Αμερική και δένει το γλυκό» προσθέτει η ίδια για τον νικητή του πρώτου γύρου των εσωκομματικων εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Σύμφωνα με την Αφροδίτη Λατινοπούλου πρόκειται για το «τέλειο εσωκομματικό έγκλημα σε βάρος της κυρίας Αχτσιόγλου» για την οποία λέει ότι «διαφωνώ κάθετα και οριζόντια πολτικά ομως είναι μια γυναίκα που σε αντίθεση με τον κ. Κασσελάκη έχει πολιτικό λόγο, όσμωση με την πολιτική και συμμετοχή στα κοινά πάνω από μια 10ετια».

«Δεν είχε κρύψει τις φιλοδοξίες της. Για κακή της τύχη είναι στρέιτ και πετυχημένη γυναίκα με εμφάνιση σαφώς πάνω από τον μεσο όρο και αυτό στην ελλάδα είναι ντεζαβαντάζ» αναφέρει επίσης για την Έφη Αχτσιόγλου.

«Ως γνωστόν τον ΣΥΡΙΖΑ τον στηρίζουν γυναίκες. Γυναίκες που, όμως, δεν ψηφίζουν γυναίκες όταν τις νιώθουν πιο πετυχημένες και πιο όμορφρες. Εξάλλου είναι γνωστό ότι οι καλύτερες φίλοι των γκέι είναι γυναίκες» καταλήγει η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:tilestwra