Όταν βγήκε από το αμάξı και είδε τους δıκέφαλους της, πάτnσε γκάζι και εξαφανiστnκε

Η Jackie Koorn, γνωστή και ως «She-Hulk», είναι μια 34χρονη bodybuilder από την Ολλανδία, η οποία φέρεται να έχει μεγαλύτερους δικέφαλους μυς από ό,τι ο Arnold Schwarzenegger στην ακμή του.

Η Koorn ήταν πάντα στο γυμναστήριο, αλλά μόνο αφού αναγκάστηκε να κάνει ένα διάλειμμα από το kickboxing το 2020 λόγω των περιορισμών του COVID-19, συνειδητοποίησε ότι ήταν πολύ πιο άνετα με ένα μεγαλύτερο πλαίσιο.

34 arnold schwarzenegger

Έκτοτε έχει υπερδιπλασιαστεί σε βάρος, και ασχολήθηκε με την καμπυλωτή της σιλουέτα αφιερώνοντας τον εαυτό της στο να χτίζει τεράστιους μυς. Αισθάνεται πιο δυνατή από ποτέ και παρόλο που την αποκαλούν «πολύ αντρική φιγούρα» στο διαδίκτυο, εστιάζει μόνο στα θετικά και ενθαρρύνει άλλους ανθρώπους να κάνουν το ίδιο.

34 arnold schwarzenegger

«Αυτό που κάνω όταν κάποιος με αποκαλεί έτσι είναι ότι διαγράφω το σχόλιο και μετά αποκλείω το άτομο, δεν δίνω βάρος στα αρνητικά σχόλια, πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι ξέρουν καλύτερα ή μπορούν να το κάνουν καλύτερα, αλλά αυτό το ταξίδι είναι δικό μου και θα το κάνω με τον τρόπο μου χωρίς τα αρνητικά σχόλια», είπε η Τζάκι στο Media Drum World.

34 arnold schwarzenegger 1

Η Koorn λέει ότι όταν έκανε kickboxing ένιωθε πάντα δυνατή, αλλά και εξαντλημένη λόγω της συνεχούς δίαιτας. Τώρα, ως She-Hulk της πραγματικής ζωής, νιώθει ακόμα πιο δυνατή, αλλά και πιο άνετα με το δικό της σώμα γιατί δεν χρειάζεται να αδυνατίζει συνεχώς. Απλώς επικεντρώνεται σε μια υγιεινή διατροφή, προσπαθώντας να καταναλώσει όσο το δυνατόν περισσότερες θερμίδες κατά τη διάρκεια της περιόδου μάθησης και σηκώνοντας βάρη για να χτίσει μυς.

34 arnold schwarzenegger 2

Πώς γυμνάζεται; Ξεκινά τις προπονήσεις της με 100 push-ups και 250 sit-ups, ακολουθούμενες από δύο ώρες προπόνησης ενδυνάμωσης, η οποία συνήθως περιλαμβάνει άρση θανάτου μέχρι 150 κιλά, έως και 200 κιλά πάγκο πίεσης, οκλαδόν με 100 κιλά σε επιπλέον βάρη και πιέζοντας έως και 450 κιλά στην πρέσα ποδιών. Αυτό είναι πολύ εντυπωσιακό, ακόμη και για έναν άνδρα bodybuilder.

34 arnold schwarzenegger 3

34 arnold schwarzenegger 4

34 arnold schwarzenegger 5tilestwra